Eladó ház Budapest XVI. kerület 168 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület 168 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület 168 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8137490
Referenciaszám: HZ076962-4663292
Frissítve: ma

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 4 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
744 048 Ft/m²
168 m²
Alapterület
447 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 782 Ft
Második évtől
495 091 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne egy jó állapotú családi házat, de fontos az elhelyezkedés és a jó közlekedés?Esetleg olyan házat keres, ahol 3 külön nyíló hálószoba + egy tágas nappali is van?Ez esetben akkor ezt a 16. kerületi, remek állapotú, tégla szerkezetű, szigetelt, kertes házat ajánlom figyelmükbe.Árpádföld kertvárosában található ez a 2002-ben épült, kétszintes, jelenleg 3 nagy méretű, teljesen külön nyíló szobás, nagy nappalis, konyha + étkezős ház, melyből sugárzik az „Otthon melege”!Ez a remek állapotú, sarok telken elhelyezkedő, jól karbantartott, modern gázcirkó (kombi) fűtésű ház egy 447 nm-es, összközműves telken helyezkedik el, melyen található még egy tároló és egy „nyári konyhával” egybekötött kerti fedett terasz, ahol élvezheti a nyugalom pillanatait, feltöltődhet, vagy ünnepelhet a családdal és barátokkal, ezt segítve egy hangulatos kemence is helyet kapott a kertben.A dupla komfortos ház adottságai kiválóak, földszinten tágas nappalival, konyha + étkezővel, mely teret ad az egész családnak, itt nem kell lemondani a vendégek fogadásáról, a nagyobb családi ebédekről, összejövetelekről, szülinapokról, itt elfér mindenki. Amennyiben mégsem, akkor a nappaliból nyíló, 23 nm-es fedett terasz irányába bővíthetjük még!Az emeleten pedig ki lett kialakítva három normál belmagasságú és méretű hálószoba, melyből az egyikhez tartozik egy erkély és egy külön gardrób is, illetve egy nagyméretű, sarokkádas fürdőszoba.Az otthon melegét gázcirkó biztosítja, a földszinten padlófűtéssel, radiátorokkal, kiegészítve egy gyönyörű cserépkályhával, az emeleten pedig radiátorok által leadott hővel.A fedett teraszon a nyári komfortos hőmérsékletről pedig klíma gondoskodik.Parkolás megoldott a garázsban, valamint a telken belül.Amennyiben olyan otthonban szeretne élni, ahol ilyen tágas nappali van és mellette még három kényelmes hálószoba is a rendelkezésére áll, akkor ezt a házat látnia kell!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csillag Natálija Vitaljevna DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 508 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csillag Natálija Vitaljevna DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 508 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY