Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sándor utca közelében 407 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sándor utca közelében 407 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Sándor utca közelében 407 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7950889
Referenciaszám: 11-2082
Frissítve: 3 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 7 szobás: 749 millió Ft

749 millió Ft
1 840 295 Ft/m²
407 m²
Alapterület
1526 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 449 073 Ft
Második évtől
3 165 148 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest XVI. kerületében, Rákosszentmihály kedvelt részén, jó közlekedéssel, fás, kertvárosi lakókörnyezetben kínálok egy minden igényt kielégítő új okos otthont. A ház most épül, várható átadás augusztus. A felmenő falazat 38-as Porotherm tégla, rajta 15 cm-es grafitos szigetelés. Szigetelések: padlás: 30cm-es kőzetgyapot, aljzat földszinten: 12-es lépésálló, az emeleten 6 cm-es a padlózat alatt. Héjazat: Terran cserép. Minőségi, felső kategóriás építőanyagok, burkolatok, nyílászárók ,riasztó és kamerarendszer . Burkolatok: főleg olasz 80x80, 60x60-as. Lépcsőház: Fehér márvány és fekete gránit burkolással. Hőszivattyús padló és falfűtés, mennyezeti hűtés, központi szellőzőrendszer , napelemek. Közel nulla a rezsi. Finn szauna. Telefonos applikációja segítségével automatikusan állíthatja a kívánt fény és hőhatást, mely alkalmazkodik az időjárási viszonyokhoz, hozzájárulva az energiatakarékossághoz, rendszere könnyen programozható. Az épületben 2 állásos garázs és tároló is helyet kapott. A földszinten nagy teraszok, az emeleti szobából méretes erkély biztosít szép kilátást. A házban 5 szoba, nagy nappali-étkező-konyha, 3 fürdőszoba, dupla garázs van kialakítva (helyiséglista a képeknél). A telek garázs mögötti sarkában egy kis külön álló családi ház épült, amely szintén a vételár részét képezi. Ez kiválóan alkalmas lehet egy nagyszülő otthonának, de a főépületet rendben és karban tartó személyzet otthonául is szolgálhat. Ez 54 m2-es és van egy 19m2-es terasza. Helyiségei: Nappali-étkező-konyha, hálószoba, fürdő-WC, előszoba és terasz. Ami nincs benne az árban: kerítés, kertépítés, medence, konyha. A medence, a nagy házhoz hasonló színvonalú és műszaki tartalmú kivitelezéséhez, a csatlakozók ki vannak vezetve. A kiépítés és gépészet kell hozzá. A ház tulajdonosa a megépítendő extrák tekintetében rugalmasan áll a megállapodáshoz, kivitelezéshez. A hirdetési ár csak forintban megjeleníthető, azonban az ingatlan ára: 2,1 millió Euro, a szerződéskötés napján érvényes MNB középárfolyammal számolva. Amennyiben érdekli az ingatlan, jöjjön, nézze meg. Az ár és a tartalom rugalmasan alakítható a vevő igénye szerint. HÍVJON BÁRMIKOR!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornafélkomfortosgarázsamerikai konyhakamraerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbásné Mária Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 932 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borbásné Mária Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 932 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY