Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 135 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 135 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 135 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8165177
Referenciaszám: 18926
Frissítve: ma

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 4 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
740 000 Ft/m²
135 m²
Alapterület
540 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Családi Ház a XVI. kerületben, Rákosszentmihályon, Zugló Szomszédságában! Helyszín: Cím: XVI. kerület, Rákosszentmihály, csendes mellékutcában.Környék: Hangulatos, jó környék, közel a tömegközlekedési és bevásárlási lehetőségekhez. Általános Információk: Típus: Családi házÉpítés éve: 1975Telek mérete: 540 m²Lakótér: 135 m²Szobák száma: 5Terasz: 12 m²Pince: 20 m²Mélygarázs: 45 m² Ház Jellemzői: Építőanyag: B30-as téglaTető: Palatető, szigeteltNyílászárók: Műanyag, thermo/hőszigetelt üveggel és redőnyökkelFűtés: Kombi cirkó és 120 literes puffer tartályFűtőtestek: LapradiátorokBurkolatok: Szobákban faparketta, egyéb helyiségekben hidegburkolatokEgyéb: A ház körbejárható és jó állapotú Elrendezés: Földszint: Előszoba lépcsővelNappaliÉtkezős konyhaFürdőszoba mellékhelyiséggelSzobaBeépített terasz (20 m²) Emelet: Közlekedő előtérrelSzoba terasszal (6 m²)Szoba terasszal (6 m²)Fürdőszoba mellékhelyiséggel Közlekedés: Tömegközlekedés a közelben: 31-es, 130-as, 131-es, 231-es, 231B, 277-es, 931-es buszok Finanszírozás: Az ingatlan hitelre is megvásárolható.Bankfüggetlen tanácsadók segítenek megtalálni a legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel, díjmentesen. Ár: Irányár: 99,9 M Ft Egyéb: Vevők számára a közvetítés díjtalan.A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek. Érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1975
Terasz:
32 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 603 57
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 603 57

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY