Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 90 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 90 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 90 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8146200
Referenciaszám: H486169
Frissítve: 3 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 2 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
833 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
578 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 245 234 Ft
Második évtől
316 937 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest XVI. kerületében, Rákosszentmihályon eladó, egy 90 m2-es, felújítandó állapotú, 578 m2-es telken álló ház. Az ingatlan állapota lehetővé teszi, hogy saját elképzelései szerint alakítsa ki álmai otthonát. A környék csendes és biztonságos, ideális választás azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától, de szeretnének a központhoz közel, kertvárosi részen élni. - A házból nagy ablalkok nyílnak a kert irányába, amely a sok örökzöldnek köszönhetően az év egész időszakában zöld színben pompázik. - Az ingatlan rendkívül világos, jó adottságokkal rendelkezik. - Teljes felújítást igényel, így lehetősége van a saját ízlése szerint formálni. - A padlástér beépíthető, további szobák kialakításával lehet növelni a ház méretét. - Kb. tíz éve az épület kívülről 10 cm-es szigetelést kapott. - A környék nagyon kedvelt, a környező épületek nagyrészt már felújítottak vagy új építésűek. - Víz, villany, gáz, csatorna bevezetve. - A lokáció nagyon jó. A XVI. kerület központi részei, Zugló és Örs vezér tere könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. - A közelben megtalálhatóak bölcsödék, óvodák, iskolák, rendelők, élelmiszerüzletek, éttermek, stb... Amennyiben felújítandó házat keres, jöjjön el, tekintse meg élőben és tegyen ajánlatot! Ha szeretné megtudni, hogy milyen lehetőségei vannak az ingatlan átalakítására, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Krár Bettina Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Krár Bettina Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY