Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 302 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 302 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 302 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8099430
Referenciaszám: 17321
Frissítve: ma

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 5+1 fél szobás: 264,9 millió Ft

264,9 millió Ft
877 152 Ft/m²
302 m²
Alapterület
780 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 866 167 Ft
Második évtől
1 119 423 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Varázslatos Családi Ház Rákosszentmihályon - Igényes Felújítással és Olasz Eleganciával! Az Ön álmai otthona várja a XVI. kerület csendes mellékutcájában, Rákosszentmihályon! Eladó egy 2021-ben igényesen felújított, körbejárható családi ház, mely magában foglal minden kényelmet és luxust. Környék: Az ingatlan a XVI. kerület családi házas övezetében található, kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel és közeli bevásárlási lehetőségekkel. Csendes utcájában a nyugalom és a kényelem otthonra lel. Az Épület Jellemzői: Az 1997-ben épült, szerkezetileg masszív családi ház 2021-ben teljes körű felújításon esett át, hogy a mai modern életstílushoz igazodjon. A nyílászárók műanyagok, hőszigetelt üveggel ellátottak, a villanyvezetékek újra lettek húzva. A tető Bramac cseréppel van fedve, és szigetelt. A fűtést modern gázkazán biztosítja, klíma berendezések gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről. Az ingatlan riasztó rendszerrel és kamerával felszerelt, így a biztonság sem marad el. Az Ingatlan Jellemzői: A tágas házban található egy előszoba, nagy amerikai konyhás nappali, 5+1 szoba, közlekedő, 2 külön mellékhelyiség, és duplakomfort. Az amerikai konyhás nappaliból pedig egy 50 m2-es terasz nyílik, mely egyedi élményt nyújt. A telek automata öntözőrendszerrel van ellátva, így a kert mindig gyönyörű zöld marad. Parkolás: A garázsban kényelmesen elfér két autó, így a parkolás mindig gondtalan. Közlekedés: A közelben pár perc sétára közlekedik a 31es, 92-es, 92A-s, 130-as, 131es, 144es, 231-es busz, Finanszírozás: Hitel igénylés esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére, hogy segítsen az álmai otthona finanszírozásában. Irányár: 264,9 M Ft Vevőink részére a közvetítés díjtalan! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztatás jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Terasz:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 603 57
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 603 57

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY