Eladó ház Budapest XVI. kerület, Cinkota 274 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Cinkota 274 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Cinkota 274 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8168537
Referenciaszám: HZ035648-4685193
Frissítve: ma

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 7 szobás: 199,9 millió Ft

199,9 millió Ft
729 562 Ft/m²
274 m²
Alapterület
1070 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 653 631 Ft
Második évtől
844 744 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XVI. Cinkotán, csendes zsákutcában, hévtől pár perc sétára eladó egy magas minőségben, teljeskörűen felújított, nappali + 6 halószobás, három fürdőszobával rendelkező, klimatizált, szigetelt, körbe napozott, nagy teraszokkal rendelkező családi ház egy 1070 m2-es, termő gyümölcsfákkal teli, rendezett, sík telken. A ház akár két generáció számára is alkalmas lehet, két bejárattal rendelkezik és fizikailag is két házrészből áll, külön villanyórával. 1. házrész: 3 szoba (ebből kettő jelenleg moziszobának van kialakítva, profi 11.2-es házimozirendszerrel és speciális hangszigeteléssel), konyha – étkező, fürdőszoba, kamra, fedett terasz. 2. házrész: nagy üvegfelületekkel rendelkező nappali, konyha – étkező, kamra, két fürdőszoba, 3 szoba és gardróbszoba, nagyméretű teraszok a földszinten. A felújítás során okosotthon rendszert alakítottak ki, alkalmazásból vezérelhető a fűtés helyiségenként, melegvíz tároló, kültéri világítás, öntözőrendszer és az elektromos redőnyök. Előkészítve az elektromos kapu és a videókamera rendszer is. A ház riasztóval felszerelt, fűtése elektromos, illetve 3. generációs padlóba épített infra fűtésrendszer, a nagyméretű tetőfelületre napelem telepíthető. A ház mögött kapott helyen egy elektromos kapuval felszerelt, 25 m2-es garázs, mögötte két nagy méretű tároló (20-20 m2). Mellette hatalmas viacolor-os burkolatú terasz, grillezővel – sütögetővel. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a hév pár perc sétára található, az utca végéből el lehet jutni a Szilas-patak partjára.A ház tehermentes, gyorsan birtokba vehető. További információkért, megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
D
luxus

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Földes Tamás Bálint Földes Tamás Duna House Az iroda összes hirdetése
+36 20 586 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Földes Tamás Bálint Földes Tamás Duna House Az iroda összes hirdetése
+36 20 586 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY