Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 135 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 135 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 135 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8157621
Referenciaszám: H486935
Frissítve: 1 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 5 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
1 036 296 Ft/m²
135 m²
Alapterület
1083 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 457 444 Ft
Második évtől
591 194 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Árpádföldön 1083 nm-es, nagy telken lévő, önálló 135 nm-es, kétszintes körbejárható családi ház. A ház 1990-es években épült, kiváló adottságú, masszív, ÈNY tájolású, 2 generációs, világos kényelmes otthon, mely részben felújítandó. ALSÓ szinten: nappali, konyha, spejz, fürdőszoba wc-vel , 2 szoba és egy fedett terasz található. FELSŐ szinten: stabil vaslépcső vezet fel (mely igény szerint szőnyeggel fedhető), 3 szoba, külön wc, fürdő wc-vel és erkély kapott helyet. A terasz és erkély része a belső saját kertre néz. A ház melegét cirkó biztosítja, ami 2019-ben teljes felújításon esett át, kéménybéleléssel együtt. Az alsó szobában működő cserépkályha is üzemel. A háztető cserepe is újszerű. A tetőtéri ablakok cseréje 2018- ban történt, ebben az évben részben lett a villany- és vízvezetékek kicserélve, új burkolatot kaptak a vizes helyiségek. Az udvaron még található egy lapos tetős, alápincézett kis ház, víz, villany bekötve. Jelenleg, örökzöldek, gyümölcsfák, szőlő és virágok díszítik a kertet. A kert öntözését fúrt kút biztosítja. A buszmegálló ,üzletek, posta, iskola,óvoda elérhető távolságban. Kocsival az M3-as és MO-ás autópályák pár perc alatt elérhető. Elsősorban befektetőknek, családosoknak, 2 generációnak alkalmas házat keresőknek ajánlom, akiknek fontos hogy a nagy térérzet meg legyen, és felújítástól sem riadnak vissza.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
10,4 m²
Terasz:
11,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gáti Annamária Otthon Centrum - XIV. kerület - Thököly út - István Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gáti Annamária Otthon Centrum - XIV. kerület - Thököly út - István Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY