Eladó ház Budapest XV. kerület, Zrínyi utca 160 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület, Zrínyi utca 160 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület, Zrínyi utca 160 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7950551
Referenciaszám: 4-3851
Frissítve: 3 napja

Budapest XV. kerület eladó családi ház 5 szobás: 112 millió Ft

112 millió Ft
700 000 Ft/m²
160 m²
Alapterület
354 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 366 216 Ft
Második évtől
473 293 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új alaprajzok, pontos méretekkel, minden szintről! 2-3 GENERÁCIÓS REZSI KEDVEZMÉNY IGÉNYBE VEHETŐ! Rákospalota csendes utcájában kínálok megvételre egy 2002-ben épült, két generációnak is alkalmas 161 nm lakóterületű családi házat, további 73 nm tetőtér beépítési lehetőséggel. Az ingatlan egy 354 nm –es előkertes telken épült oldalsó telekhatárra, melyen egy garázs és egy kis üzlethelyiség is található. ( igény esetén céggel együtt is átvehető) Az ingatlan jól alakítható, részben alápincézett 31 nm, jelenleg két lakásra van bontva. Lakás kb. 50 nm, 2 szoba, teakonyha, zuhanyzós fürdőszoba, erkély kapcsolat a földszinten kialakított tágas előszobával. Ez a rész 2018-ban teljes felújítást kapott, klimatizált, szigetelt nyílászárókkal, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. Alaprajzon sárgával jelölve. Lakás kb. 110 nm két szintes, a földszinti teraszos szoba üzletnek is alkalmas (eredetileg annak lett tervezve), vagy nappaliként is funkcionálhat, ezen a szinten van kialakítva egy világos konyha, fürdőszoba és a kazánház. Az emeleten két tágas szoba, és egy nagy előtér lett kialakítva. Az előtérből vezet a lépcső a tetőtér szintre, ez 73 nm alapterületű, betonfödémes és beépíthető. A két lakás az emeleten igény szerint összenyitható. Ez a lakrész nem befejezett, így új lakója saját igénye szerin formálhatja. Az ingatlan fűtését és a meleg vizet gázcirkó adja, nyílászárók műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. Elektromos hálózata megfelel a mai igényeknek. További kérdése, vagy megtekintés miatt keressen a hét bármely napján! Hívjon, nézze meg velem és tegyen ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázcsatornakomfort nélküligarázserkélypince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lovas László Balla Ingatlan - XV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lovas László Balla Ingatlan - XV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY