Eladó ház Budapest XIX. kerület, Felső-Kispest 93 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Felső-Kispest 93 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Felső-Kispest 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7951107
Referenciaszám: 3-4606
Frissítve: 2 napja

Budapest XIX. kerület eladó családi ház 2+1 fél szobás: 65,9 millió Ft

65,9 millió Ft
708 602 Ft/m²
93 m²
Alapterület
533 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 215 479 Ft
Második évtől
278 482 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XIX. kerület kedveltebb részén, Felső-Kispesten csendes mellékutcában eladó egy 93 m²-es 2+1 félszobás, átlagos állapotú, önálló, téglaépítésű családi ház, 533 m²-es összközműves telken. A ház utcafrontra épült, előkert nincs, az egyik oldalról közvetlen a szomszéd ház határolja. A ház fafödémes, héjazata agyagcserép. A ház helyiségei külön és egymásba nyílnak, ezért az ingatlan helyiségei belül körbejárhatóak. A bejárt ház keleti oldalán található, a nyugati fekvésű nagyszobái az utcára néznek. A nyílászárók fa anyagúak az utcafront ablakai redőnyösek, a többi ablakon és a bejárati ajtón biztonsági rács lett felszerelve. Az összes szoba parkettás, többi helyiség burkolata járólap. Az ingatlan fűtését gázcirkó biztosítja, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A 3,7 méteres belmagasság lehetővé teszi galéria kialakítását. Az épület alatt pince található. Az udvar északkeleti oldalában külön egy gépjármű parkolására kialakított garázs található. A telken a ház mögött található melléképületben egymás után helyezkedik el egy nyári konyha és egy tároló. A garázs és a melléképület között található egy 64 m²-es fűthető és zárható üvegház. A kert maradék része szőlővel és gyümölcsfákkal beültetett. Helyiségek méretei: Szoba 1: ≈ 22 m², Szoba 2: ≈ 22 m², Félszoba: ≈ 12 m², Étkezős konyha: ≈ 11 m², Előszoba: ≈ 11 m², Kamra: 3 m², Fürdőszoba 1: ≈ 4 m², Fürdőszoba 2: ≈ 3 m², Közlekedő: ≈ 5 m², Összesen: ≈ 93 m² Telek: 533 m² Belmagasság: 3,7 m Pince van. Garázs: ≈ 16,5 m² Melléképület Nyári konyha: ≈ 11,5 m² Tároló: 17,4 m² Üvegház: ≈ 64 m²-es Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállógarázskamrapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ráczné Ági Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ráczné Ági Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY