Eladó ház Budapest XIX. kerület, Nagysándor József utca 110 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Nagysándor József utca 110 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Nagysándor József utca 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7950458
Referenciaszám: 3-4711
Frissítve: 1 napja

Budapest XIX. kerület eladó családi ház 3 szobás: 73,5 millió Ft

73,5 millió Ft
668 182 Ft/m²
110 m²
Alapterület
367 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 330 Ft
Második évtől
310 599 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kispest Óvárosában, egy nagyon kis forgalmú utcában kínálom megvételre ezt a családi házat. Az ingatlan per- és tehermentes, hitelezhető. A CSOK Plusz igénybe vétele esetén - az egyébként 4 %-os mértékű - vagyonszerzési illetéket sem kell megfizetni. Ragadja meg ezt a lehetőséget! A 367 nm-es telken az 1950-es években téglából épített földszintes lakóházra a 2000-es évek elején új, korszerű lakóteret magába foglaló tetőteret építettek. A ház az utcafrontra épült, a délnyugati fala érintkezik a szomszéd telken lévő lakóházéval (de nincs közös faluk!). Statikailag és szerkezetileg kifogástalan állapotban van. A hibátlan víz elleni szigetelésének köszönhetően az összes helyiség tökéletesen száraz. Az új tető kőzetgyapot szigetelést kapott, a héjazatra pedig beton cserép borítás került. A korszerű Velux tetőtéri ablakok biztosítják a felső szinten lévő helyiségek természetes fénnyel történő ellátását. A lakásba az utcafronttal ellentétes oldalon lévő teraszon át lehet bejutni. A földszintet az előszobából nyíló hatalmas, 34 nm-es nappali uralja. Szintén az előszobából nyílik az étkezőként is használható konyha egy kis éléskamrával, valamint a kádas fürdőszoba WC-vel. A nappaliból lehet feljutni a tetőtéri modern lakótérbe. Az itteni előtérből nyílik a két nagyméretű, külön bejáratú hálószoba, és a kádas fürdőszoba WC-vel. A konyha és a kamra alatti pincébe az udvarból lehet bejutni. A földszinti belső és külső nyílászárók még az eredeti állapotúak. A funkciójukat kifogástalanul ellátják, azonban az elmaradt karbantartások miatt felújításra szorulnak. A belső ajtók egy szakszerű mázolással újjászülethetnek, és - méretük, kialakításuk okán - akár polgári feelinget sugározhatnak. A falfelületek és a mennyezetek esetében - a földszinten és a tetőtérben is – elegendő egy tisztasági festés. A lakás fűtését gázcirkó biztosítja radiátoros hőleadókkal. A használati meleg vizet a földszinten gáz, a felső szinten pedig villanybojler szolgáltatja. A fűtés havi átlagos költsége 15 ezer Ft. Az ingatlantól 10-12 perces sétával elérhetőek óvodák, iskolák, kisebb üzletek, és orvosi rendelő. Tömegközlekedéssel kb. 15 percen belül el lehet jutni az M3 metró két állomásához (KÖKI és Határ út), az ottani bevásárló központokhoz, illetve az M5 autópálya bevezető szakasza melletti, soroksári bevásárló centrumhoz. A hirdetésben szereplő irányár ALKUKÉPES. Amennyiben a fentiek felkeltették a figyelmét, kérem, egyeztessen velem egy időpontot, és tekintse meg az ingatlant - akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskamrateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Ernő Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 703 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Major Ernő Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 703 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY