Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kispest 60 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kispest 60 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kispest 60 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8099852
Referenciaszám: 18140
Frissítve: 2 napja

Budapest XIX. kerület eladó családi ház 2 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
781 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
540 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 353 Ft
Második évtől
198 191 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felső Kispest legszebb utcájában, felújítandó házzal és építési lehetőséggel! Eladóvá vált Felső Kispest egyik legkedveltebb környékén egy 540 nm-es telken álló ingatlanunk, melynek része egy 60 nm-es, felújításra szoruló, 2 szobás ház. Tulajdonságok: • Telek mérete: A telek mérete 540 nm, kiváló lehetőséget kínál építkezésre vagy kertrendezésre. • Ház mérete: A jelenlegi ház 60 nm-es, 2 szobával rendelkezik, felújítás után ideális otthont nyújthat. • Lehetőségek: Az ingatlan kiváló lehetőséget biztosít építkezésre, de a meglévő ház felújítása után azonnal beköltözhetővé válik. • Közlekedés és környék: A környék rendkívül kedvelt és kényelmes, közelében található buszmegállók, boltok és a KöKi bevásárlóközpont is mind mindösszesen 10 perces távolságra. Elhelyezkedés: Az ingatlan Felső Kispest egyik legszebb utcájában található, csendes és barátságos környezetben, ideális választás mindazoknak, akik szeretnének egy olyan helyen élni, ahol minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető. Ajánlat: Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget egy új otthon megvásárlására vagy befektetésre! Keressen minket még ma egy személyes megtekintésért vagy további információért!

Tulajdonságok

Típus:
Állapot:
Fűtés:
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Diciannove Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 652 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Diciannove Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 652 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY