Eladó ház Budapest XII. kerület, Orbánhegy 250 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Orbánhegy 250 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Orbánhegy 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8158095
Referenciaszám: 360091006-114
Frissítve: 1 napja

Budapest XII. kerület eladó családi ház 6 szobás: 414,9 millió Ft

414,9 millió Ft
1 659 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
676 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 356 636 Ft
Második évtől
1 753 297 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XII. kerület egyik LEGELEGÁNSABB, PRESZTÍZS környékén, az ORBÁN TÉR közelében, eladó egy 676 nm-es telken épült 250 nm-es ELEGÁNS VILLA. A KÜLÖNLEGES, EGYEDI hangulatot tükröző épület családi házas, ZÖLDÖVEZETI környezetben található. A FELÚJÍTOTT épület, IGÉNYES kivitelezésű, KORSZERŰ minőségű anyagok felhasználásával épült. Klasszikus neoeklektikus stílusban, a századfordulón épült nagypolgári villa a vidéki nemesi kúriák stílusát tükrözi. A rekonstrukciónak köszönhetően, meghagyva a RÉGI STÍLUSJEGYEKET, és megőrizve a nagypolgári hangulatot az épület visszanyerte EREDETI SZÉPSÉGÉT. A mai napig hűen őrzi a régi korok hangulatát, a múlt SZÁZADI ELEGANCIÁT. A homlokzati megjelenés, az aszimmetrikus toronnyal záródó térkialakítás, a teraszok és az előtető, az oszlopos fedett, nyitott veranda már az első pillanatban magával ragadja az ember tekintetét. A minták, a díszek rendkívül esztétikus hatást keltenek. Jelenleg három lakóegységgel, de külön-külön bejárattal rendelkezik az ingatlan. A háromszintes, MODERN stílusú, MAGAS TETŐS villában, eredetileg az alagsorban a személyzet, raktár, mosókonyha, a magasföldszinten a REPREZENTATÍV fogadó helyiségek hall, szalon nappali, ebédlő lett kialakítva. A FELÚJÍTÁS során az egyedi és a harmonikus stílus megmaradt, és a XXI. század technológiájának köszönhetően az ingatlan visszanyerte eredeti pompáját. A barátságos otthont kifinomult, letisztult, tökéletes harmónia, és ELEGÁNS stílusjegyek ötvözete jellemzi. -KIVÁLÓ ZÖLDÖVEZETI KÖRNYEZET, minden szolgáltatás elérhető -Klasszikus nagypolgári villaépület -XII. kerület, ORBÁNHEGY -250 nm összes alapterület. -Mélyföldszint 84 nm, 3 szoba, konyha, előszoba, dupla fürdőszoba, 2 terasz -Magasföldszint 84 nm, 3 szoba, fürdőszoba, konyha, kamra, előszoba, terasz -Padlástér (nem beépített, de előkészített) -Melléképület 45 nm, lakóépületként funkciónál. -KÖRBENAPOZOTT telek, CSENDES, gyakorlatilag forgalommentes utca -MEGÚJULT TETŐSZERKEZET -Utólagos homlokzati HŐSZIGETELÉS -Gépészeti és ELEKTROMOS HÁLÓZAT CSERÉJE megtörtént -KORSZERŰ minőségű NYÍLÁSZÁRÓK -Rendezett kert, termő gyümölcsfákkal. -Gépkocsi beállási lehetőség (2-3) -KÖRNYEZETTUDATOS gondolkodás és életmód -FUNKCIONALITÁS, OTTHONOSSÁG, INTUÍCIÓ -Értékálló befektetés Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, játszótér, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a Mammut-, HEGYVIDÉK Bevásárlóközpont, a FÉNY UTCAI PIAC - minden megtalálható. Busz és villamosmegálló a közelben, Buda központja, a Széll Kálmán tér könnyen, gyorsan elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY