Eladó ház Budapest XII. kerület, Csillebérc, Perem ösvény 45 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Csillebérc, Perem ösvény 45 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Csillebérc, Perem ösvény 45 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7931618
Frissítve: 2 hónapja

Budapest XII. kerület eladó családi ház 1 szobás: 50 millió Ft

50 millió Ft
1 111 111 Ft/m²
45 m²
Alapterület
524 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Két utcás telken, jó adottságú, újjáépítendő ház. A telek több lépcsős, így a legalsón majd garázs, felette az alsó szint, legfelül pedig a jelenlegi szint lehet. A ház lakhatatlan. A telek 36/2400-ada a 9062-es hrsz-ú területnek, ami egy óriási telek Csillebércen. A használati megosztás először kb. 80 éve készült, de 40 éve is volt módosítás. A magánút, amin megközelíthető az Ibolya ösvény felől, igen meredek, így nem mindenki fog tudni azon fel és le közlekedni (hóban sehogy, akkor Csille tér és 100 méter gyalog). A hely gyönyörű, de vannak kihívások, ezért ilyen kedvező az ár. Tudok elég sok ügyvédet, aki elmagyarázza az itteni dolgokat, ha tetszik a terület és a telek, meg a házikó. Sőt meg is csinálják az adásvételt minden procedúrával együtt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélkülikocsibeállókertkertkapcsolatoscsendesvilágospanoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 266 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 266 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY