Eladó ház Budapest X. kerület 130 nm
Eladó ház Budapest X. kerület 130 nm
Eladó ház Budapest X. kerület 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8107340
Referenciaszám: 18348
Frissítve: 2 napja

Budapest X. kerület eladó családi ház 6+1 fél szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
499 231 Ft/m²
130 m²
Alapterület
107 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 209 Ft
Második évtől
274 256 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ, ÖNÁLLÓ HELYRAJZI SZÁMMAL, TELJESEN INTIM KERTKAPCSOLATTAL! Tizedik kerület csendes mellékutcájában, közel a városközponthoz, BELSŐ NÉGYSZINTES, 130 NM-ES, RENDKÍVÜL OTTHONOS CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Elosztásának köszönhetően akár KÉT GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉRE IS ALKALMAS, hiszen a földszinten és az első emeleten is megtalálható konyha, fürdőszoba és mellékhelyiség is. A CSALÁDI HÁZ ELOSZTÁSA ÖSSZESEN 6 ÉS FÉL SZOBÁBÓL, 2 KONYHÁBÓL, 2 FÜRDŐSZOBÁBÓL ÉS 2 KÜLÖN HELYISÉGBEN LÉVŐ WC-BŐL TEVŐDIK ÖSSZE. AZ ALSÓ SZINTEN: 2 szoba, 1 konyha, 1 fürdő és 1 mellékhelyiség található, a konyhából közvetlenül megközelíthető a kertkapcsolat. AZ ELSŐ EMELETEN a tágas terek dominálnak: nagyméretű háló- és fürdőszoba, világos konyha és fantasztikus hangulatú étkező kapott helyet. A szobából és a konyhából egy 6 nm-es erkély nyújt kilátást a csendes kertre. A TETŐTÉREN 2 egész és 1 félszoba található, a földszint alatti PINCESZINT pedig nagyszerű tárolási lehetőséget biztosít. KERTJE TELJESEN PRIVÁT, A SZOMSZÉDOKTÓL SZEPARÁLT. AZ ALSÓ SZINTEN VERANDA, AZ ELSŐ SZINTEN PEDIG NAGYMÉRETŰ ERKÉLY TALÁLHATÓ. Műszaki és esztétikai állapotát tekintve: 2002-BEN TÖRTÉNT A TETŐTÉR BEÉPÍTÉS, A TELJES VÍZ- ÉS VILLANYHÁLÓZAT KORSZERŰSÍTÉSE, VALAMINT A NYÍLÁSZÁRÓK CSERÉJE, ILLETVE ESZTÉTIKAI FELÚJÍTÁSOK. Gondosan óvott és karbantartott, korának megfelelő állapotot tükröz a ház jelenlegi állapota is. 1/1 TULAJDON! Piaci hitellel és CSOK-kal is megvásárolható! Az ár irányár. Az alaprajz tájékoztató jellegű. Vevőink számár a közvetítés ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Erkély:
6 m²
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Mineradoro Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 780 82
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Mineradoro Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 1 780 82

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY