Eladó ház Budapest III. kerület 304 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 304 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 304 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8163148
Referenciaszám: M281569
Frissítve: 3 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 8+2 fél szobás: 330 millió Ft

330 millió Ft
1 083 033 Ft/m²
304 m²
Alapterület
1146 m²
Telek
8+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 079 031 Ft
Második évtől
1 394 524 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGYEDI LEHETŐSÉG, HOGY SAJÁT IGÉNYEI SZERINT ALAKÍTSA KI OTTHONÁT! ÉPÍTÉSI VÁLLALKOZÓKNAK IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG, HISZEN EZEN A RÉSZEN MÁR SZINTE NINCSENEK ÜRES TELKEK! Testvérhegyen, ÖRÖK PANORÁMÁS részen eladó az 1970-es évek közepén épült 3 szintes kívül-belül felújítandó, 2 utcáról is megközelíthető, rengeteg lehetőséget magában rejtő, BŐVÍTHETŐ, családi ház. Az ingatlan szintenként átlagban kb 100 nm-es. Minden szinten található fürdőszoba, WC, terasz vagy erkély. Minden szint külön bejárattal is megközelíthető egy külső lépcsőházból, ezért akár 3 külön álló lakás is kialakítható benne. A telek 1146 nm-es, rengeteg termő bokorral, gyümölcs fákkal és hatalmas zöld területtel rendelkezik. Lehetőség van csak a felső 2 szint megvásárlására, ebben az esetben a tulajdonos megosztja a telket és mivel 2 utcáról is van bejárat, így teljesen leválasztható 2 lakásos társasház alakul ki kb 500 nm-es telek résszel. A GOBUDA Mall (korábban Eurocenter) pár perc alatt elérhető. Jöjjön el és nézze meg személyesen ezt az egyedi lehetőséget. Igény esetén megbízható, sok referenciával rendelkező építészt és kivitelezőt is tudunk ajánlani. Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Zsuzsanna Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 495 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Zsuzsanna Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 495 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY