Eladó ház Budapest III. kerület 241 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 241 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 241 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7849825
Referenciaszám: 213305801
Frissítve: 1 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 5 szobás: 329,9 millió Ft

329,9 millió Ft
1 368 880 Ft/m²
241 m²
Alapterület
1066 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 078 704 Ft
Második évtől
1 394 102 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált egy kétszintes medencés, önálló, modern családi ház saját 1000 nm-es parkosított kerttel.   Az ingatlan kétszintes, a felső lakószintet az utcáró pár lépcsőn keresztül érjük el. Ezen a szinten található a nappali-étkező-konyha, 3 hálószoba valamint 2 fürdő. A fényárban úszó nappaliból lépünk ki a fedett kényelmes méretű teraszra ahonnan lépcső vezet le a kertben lévő fűthető-hűthető medencéhez. Az alsó szinten jelenleg fitness-wellness, vendégszoba, fürdőszoba és mosókonyha lett kiépítve. Mindkét szintről kijuthatunk a parkosított csodás kertbe. A telken kialakított fedett beálló két gépkocsi számára kényelmes parkolást biztosít, elektromos töltő kiépítve. Az ingatlan a felújítás során napelemekkel lett felszerelve, jelenleg szaldós elszámolásban van.   Műszaki paraméterek érintőlegesen: alumínium nyílászárók, amik részben fóliázva vannak 10 cm grafitos homlokzati szigetelés minden lakóhelyiségben kiépített kábel tv és internetcsatlakozási lehetőség professzionális vízlágyító rendszer dekor kandalló távirányítású elektromos redőnyök okosotthon energiatakarékos led világítás fűthető lépcsősor a bejáratig   A környezetében hasonló ingatlanok találhatók, a Mészkő park pár perc séta.   Közelben a Csillaghegyi Forrásfürdő, az Aranypatkó Lovarda, a Deux Amis pékség. Párc perc autózással elérhető Tesco, Aldi, Lidl, Aldi, Gobuda. Helyi kisbusz viszi le a környék lakóit a HÉV-hez. Az utca végében éjszakai járat megállója.   Az ingatlan rövid határidővel birtokba vehető!   Irodánk segíti ügyfeleit abban az esetben is amennyiben a vásárláshoz: -ingatlant kell értékesíteni -hitelre lesz szüksége -állami támogatást szeretne igénybe venni -asztalosra, kertészre egyéb szakemberre van szüksége   Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
duplakomfortosbútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sződy Zsuzsanna Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sződy Zsuzsanna Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 200 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY