Eladó ház Budapest III. kerület 380 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 380 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 380 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7709741
Referenciaszám: 213305489
Frissítve: 1 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 7 szobás: 395 millió Ft

395 millió Ft
1 039 474 Ft/m²
380 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 291 567 Ft
Második évtől
1 669 203 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
380 m2 7 szoba 1001 m2 telek terasz, erkélyek úszásra alkalmas kültéri medence A ház 2008-ban épült, folyamatosan karbantartott, megvigyázott, igényes. Az építkezés teljes folyamata fényképekkel gazdagon dokumentált. A 3 szint + tetőtér szintenkénti elrendezése: Földszint: nappali vendégszoba fürdőszoba wc-vel 7 méter belmagasságú aula konyha, kamrával, mellette az étkező impozáns márványlépcső kovácsoltvas korláttal Emelet: 5 méter széles fedett panoráma erkély 4 szoba, melyből 2 erkélyes háztartási helyiség 2 fürdőszoba gardrób Szuterén: kétállásos garázs hobbi-, kondiszoba külön fürdőszoba és wc praktikus tároló helyiségek Tetőtér: 100 m2 6 méter belmagasság beépítetlen, nincsenek benne oszlopok A medence: 4 x 9 méteres, egyedi tervezésű feszített víztükrű, 1,75 méter mélységű ellenáramoltatós, ülőpaddal és római lépcsővel kialakított Olasz uszodacsempével burkolt egyedi kialakítású A kert előnye a nagyméretű vízszintes szabad füves terület. Van épített grillkonyha, kialakított egy 14 m3-es ciszterna rendszer a csapadék összegyűjtésére, melyből megoldható a locsolás vagy akár a medence töltése is.  A nappali és az étkező dél-délnyugati fekvésű, kertre néző kilátással. A konyha keleti fekvésű, az utcafrontra néz. A földszinti és emeleti teraszok délnyugati fekvésűek, évszaktól függően délután 13-20 óra között teljes a benapozottságuk a medencével együtt. A ház minden oldalról szomszédokkal körülvett, további építkezés nem várható. Az udvar és a földszinti medencés terasz intim, a szomszédok nem látnak rá. A medencés terasz az étkező és a nappali felől is eltolható panoráma ajtókkal egybenyitható. A ház monolit vasbeton szerkezetű, Porotherm 38-as falazat, szigetelés, Bramac betoncserepek. A fűtésről és a használati melegvízről egy Buderus Logomax kondenzációsgázkazán gondoskodik, de kialakításra került egy teljes értékű, vegyes tüzelésű kazán is. A megerősített tetőszerkezetre könnyedén felszerelhető akár 40 m2-nyi napelem vagy napkollektor. Az alagsori gépészeti helyiségtől egészen a tetőig beépítésre kerültek a napkollektor csövei. Igény esetén gyorsan és falbontás nélkül lehet beüzemelni a rendszert. Alumínium redőnyök, és minden lakószobában van legalább egy szúnyoghálós ablak. A házban kiépített biztonsági rendszer gondoskodik a védelemről. A fa nyílászárók betörés elleni fóliázással készültek. A ház háromfázisú árambekötéssel rendelkezik. A ház központi porszívóval takarítható. Közel az M0-ás autópálya, ami a városból való gyors kijutást segíti. Az ingatlan hegyekkel körbevett völgyben, csendes, frekventált helyen, a Csillaghegyi gyógyfürdő komplexum- uszoda-strand szomszédságában található. A városközpont tömegközlekedéssel (HÉV, 160-as busz), illetve gépkocsival könnyen megközelíthető. A közelben bevásárlóközpont, iskolák (British International School), játszótér, orvosi rendelő, kórház található.  Az ingatlan megtekintése rugalmas. Várom hívását akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
luxusgarázspanorámamedenceerkélyteraszbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paróczy Csaba Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 235 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paróczy Csaba Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 235 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY