Eladó ház Budapest III. kerület, Testvérhegy 210 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Testvérhegy 210 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Testvérhegy 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7897890
Referenciaszám: H475884
Frissítve: 22 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 8 szobás: 230 millió Ft

230 millió Ft
1 095 238 Ft/m²
210 m²
Alapterület
1212 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 667 519 Ft
Második évtől
910 967 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha azt szeretné, hogy az egész család együtt élvezze új otthonát, ne keressen tovább! Egyedülálló lehetőség a Testvérhegyen: csendes környezet, kiváló közlekedés! Ez a ház tökéletes választás, hiszen két különálló bejárattal rendelkező lakásból áll, amelyek lehetővé teszik a kényelmes együttlétet és az egyéni privát területek kihasználását is. A 220 nm-es, 8 szobás, három fürdőszobás, többszintes családi házat két generáció számára alakítottak ki, mindenkinek kényelmes otthont biztosítva. Mindkét nappaliból a hangulatos teraszra léphet ki, ahol élvezheti a kertet és a friss levegőt. Itt mindenki megtalálhatja a saját helyét, és egyszerre élheti meg a családi összetartozást és az egyéni kényelmet. Válassza ezt az ingatlant az összeköltözéshez, és tapasztalják meg az ideális otthont együtt! A telek mérete 1212 nm, így elegendő hely áll rendelkezésre a gyerekeknek is, hogy biztonságban játszhassanak és szaladgálhassanak. Az ápolt kert fákkal, örökzöldekkel és gyönyörű virágokkal büszkélkedik, ami varázslatos látványt nyújt az év minden szakában. Az ingatlanban 3 autó számára garázs található, továbbá tárolóhely is rendelkezésre áll a 150 nm pinceszinten. Az egész környék gyönyörű, és ideális azok számára, akik a természet közelségét szeretik élvezni. Itt a lehetőség, hogy álmai otthonában éljen Testvérhegyen! Ne habozzon, hívjon most, és tegye meg az első lépést a saját paradicsoma felé!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Terasz:
27,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Ilona Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Ilona Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY