Eladó ház Budapest III. kerület, Békásmegyer-Ófalu 183 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Békásmegyer-Ófalu 183 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Békásmegyer-Ófalu 183 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8047498
Referenciaszám: 360021002-823
Frissítve: 2 hónapja

Budapest III. kerület eladó családi ház 6 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
1 087 432 Ft/m²
183 m²
Alapterület
809 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Békásmegyer-Ófalu csendes kertvárosi környezetében, egy 809 m2-es telken álló, 2 lakrészből álló családi ház, mely összesen 182 m2. Az első lakrész 2 szintes 145 m2, duplakomfortos. Alsó szint: nappali, hálószoba, fürdőszoba, konyha, kamra, előszoba, étkező/lépcsőtér, szélfogó, WC. Felső szint: 2 szoba, közlekedő és egy fürdő/WC A második kisebb lakrész: Szoba, étkezős konyha, fürdő/WC. Pincével, műhellyel, fa tárolóval, garázzsal rendelkezik. A kert hátsó felén kialakítottak egy 50 m2-es szaletli+ nyári konyhát, mosogatóval, hűtővel, tűzhellyel, kemencével és bográcsozási lehetőséggel. 2021-ben teljes körű felújításon esett át a ház, víz-, és villanyvezetékek, továbbá a burkolatok cseréje megtörtént. A burkolatok: parketta, márvány, szalagparketta, járólap. A fűtést gázkazán, és fafűtéses kandalló biztosítja, az első házban padlófűtéssel és radiátorokkal. a két lakrész egy fűtési rendszeren működik, okos telefonról vezérelhető. A meleg vizet wifis bojler adja. A földszinti világítás távirányítással működik. A nyílászárók fa szerkezetűek, hőszigetelt üvegezéssel, mindenhol mobil szúnyoghálóval, és az utcafronton redőnnyel felszereltek. Hővisszanyerős passzívház levegőztetés kialakítva. 8,24 kW inverteres bővíthető napelemekkel ellátva. Az emelet légkondicionált. A kapu elektromos távirányítással működik. Tájolása kelet, dél, nyugati, körbenapozott.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Éva Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 990 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pongrácz Éva Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 990 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY