Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 280 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 280 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Aranyhegy 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7916624
Referenciaszám: U0045785
Frissítve: 3 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 6 szobás: 339 millió Ft

339 millió Ft
1 210 714 Ft/m²
280 m²
Alapterület
985 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 108 459 Ft
Második évtől
1 432 557 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ ARANYHEGY TETEJÉN- ÖRÖK PANORÁMÁVAL Az önálló családi házat mintegy 1000 nm telek öleli körbe,- itt nem kell a kerten osztozkodni! A H Á Z nagyon különleges elrendezésű! - Kihasználva a domborzati viszonyokat, az utca-szinten érkezünk meg, gépkocsival a dupla állású garázsba, onnan a tágas előszobába. Ezen a szinten van még egy önálló lakrész, 28 nm-en: szoba-konyha-fürdőszoba - Ez lehet idős szülőnek kényelmes lakrész (akadálymentesített!), iroda, vendégszoba, de a fiatalságnak is egy jól elszeparált élettér. Innen vezet egy pazar lépcsősor lefelé, ahol mintegy 200 nm-en élhetjük gondtalan életünket minden lépcsőzés nélkül, egy szinten. Mivel ez a kertkapcsolat szintje, itt több helyiségből is közvetlenül a kertbe tudunk kijutni. A 77 nm-es nappali-étkező-konyha központi helyet foglal el. A nagy nyílászáróknak köszönhetően olyan, mintha máris a természetben lennénk kint. A konyha kicsit szeparált,- akár üvegajtós megoldással szépen le is választható igény szerint,- illetve innen egy nagyon praktikus kamra is nyílik. A hálószobák a másik szárnyban találhatóak, mindösszesen 4, 2 fürdőszobával és háztartási helyiséggel. A ház építése befejeződött. Minőségét tekintve a ma ismert legújabb MŰSZAKI MEGOLDÁSOKkal és legmagasabb színvonalon : - fűtést-hűtést hőszivattyú biztosítja; nappaliban és vízes helyiségekben padlófűtéssel, a hálószobákban mennyezeti sugárzással, mindez fancoil kiegészítéssel. - H-tarifa - melegvíz ellátást nagy teljesítményű elektromos boiler biztosítja, keringető szívattyúval kiegészítve. - külső nyílászárók REHAU, 3-rétegezésű üveggel, elektromos alu-redőnyökkel, szúnyoghálóval. - Hörmann szekcionált, elektromos garázsajtó Várjuk ide az igényesen élni vágyókat, akik kreatívitásukkal megtöltik a falakat színnel, élettel... Azonnal költözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
B
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ráduly Zsuzsanna Otthon Centrum - III. kerület - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ráduly Zsuzsanna Otthon Centrum - III. kerület - Csillaghegy Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY