Eladó ház Budapest II. kerület 278 nm
Eladó ház Budapest II. kerület 278 nm
Eladó ház Budapest II. kerület 278 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8125682
Referenciaszám: 317097
Frissítve: 1 hónapja

Budapest II. kerület eladó családi ház 7 szobás: 199,9 millió Ft

199,9 millió Ft
719 065 Ft/m²
278 m²
Alapterület
905 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 653 631 Ft
Második évtől
844 744 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a méltán kedvelt II. kerületben egy 7 szobás, hangulatos, világos, csendes, körbejárható ház, intim, nagy méretű telken. Gyöngyvér utca 6. 905 nm telek, a ház 278 nm, nappali, 6 szoba, 2 fürdő, wc, gardrobe, garázs, kazán. A nappali hatalmas ablaka a teljesen szeparált kert felé néz, az erkély 20 nm. A ház 1982-ben téglából épült, az akkori követelmények szerinti legjobb minőségben, 2021-ben volt cserélve a kondenzációs gázkazán. A tetőtérben jelenleg egy nagy légtér van, könnyedén további 2-3 szoba, fürdőszoba, konyha kialakítható, esetleg egy kétlakásos épületté is átalakítható. Az emeleten 2 erkély található. Az utcában nagyon barátságos, összetartó emberek laknak. A délkeleti tájolású ház világos, napfényes, csendes. A fűtésátalány 70 ezer ft, a villany-, a gáz-, és a víz használata fogyasztás alapján történik. A házban a meleget egy kondenzációs gázkazán adja. A legalsó szinten található a garázs, a kazánház, és több tároló. A házra könnyedén felszerelhető napelem is. Az alaprajzok csak tájékoztató jellegűek. Ajánlom az ingatlant fiataloknak, családoknak pároknak, összeköltözőknek és befektetésnek egyaránt. A rövid,-, és hosszútávú kiadás is nagyon jól jövedelmező a kerületben. A közelben van a francia iskola, a Gyarmati Dezső uszoda. A lokáció remek, minden karnyújtásnyi távolságra megtalálható. A Belváros 20 perc alatt elérhető, a tömegközlekedése jól megoldott. Amennyiben felkeltette érdeklődését a kizárólag a kínálatomban elérhető ingatlan, kérem keressen bizalommal. Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít, a legjobb kamat most 6 % alatti.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY