Eladó ház Budapest II. kerület, Máriaremete 660 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Máriaremete 660 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Máriaremete 660 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8027751
Referenciaszám: H482329
Frissítve: ma

Budapest II. kerület eladó családi ház 9 szobás: 399 millió Ft

399 millió Ft
604 545 Ft/m²
660 m²
Alapterület
1367 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 304 646 Ft
Második évtől
1 686 107 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy energiatakarékos, három lakásos, 8 szobás családi villa Máriaremetén. A hangulatos ház 1990-ben, klasszikus villa stílusban épült átgondolt tervezéssel, igényes alapanyagokkal 1300 m2-es, sík telken. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, a tető javítása megtörtént. Napelemekkel fejlesztették a ház energetikáját, a villany a felső lakásban gyakorlatilag nulla, a hűtő-fűtő klimák, a melegvíz és a kerti medence fűtése ennek köszönhetően ingyenes. A ház gázfűtése lakásonként külön kazánnal megoldott. A jelenleg több generációs ház akár panzióként, magánklinikaként is jól funkcionálna, vagy akár lakásonként, de egy nagyobb családnak, befektetésnek is alkalmas. Ez a jól megépített, klasszikus stílusú családi ház Önre vár, amennyiben kedveli a tágas tereket, a nagy belmagasságot, fontos Önnek a jó közlekedés, infrastruktúra. Az erdő karnyújtásnyira, a csodás levegő és az erdei madarak gyakori látogatása megnyugvást ad az ott lakóknak egy hosszú, rohanós nap végén, ezen felül a nagy méretű telek és a kültéri medence, valamint a kedvelt kirándulóhelyek közelsége egészséges kikapcsolódást biztosítanak az egész családnak. A Francia Iskola autóval 3 percre elérhető. A közelben iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek, bio piac, orvosi rendelő, kultúrális élmények könnyen elérhetőek. A ház elosztása: minden szint 233 m-es, a tetőtérben nincsenek ferde falak,. A felső szinten egy nettó 180 m2-es, nappali -étkező + 4 hálószoba (20, 16, 23, 21 m2) konyha, kamra, fürdőszoba, wc, télikert, terasz. A ház középső, emeleti szintjén 233 m2-es, a fentivel megegyező elosztású lakás nappali + 3 hálószobával, 28 m2 terasszal A földszinten egy 60 m2-es külön bejáratú lakrész található egy szobával, konyhával, fürdőszobával. Ezen kívül kazánház, szauna, tárolók és dupla garázs került kialakításra ezen az alsó szinten. Az alsó két szint egyben és külön is eladó!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
10 m²
Terasz:
27 m²
Energetikai besorolás:
A++
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabóki Andrea Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabóki Andrea Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY