Eladó ház Budapest II. kerület, Budaliget 280 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Budaliget 280 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Budaliget 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8144688
Referenciaszám: H484819
Frissítve: 3 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 6 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
1 067 857 Ft/m²
280 m²
Alapterület
899 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 977 667 Ft
Második évtől
1 263 524 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mindenki úgy szeretne élni egy városban, mint Budaligeten lehet! Békés, csendes, természetközeli helyszín, a városrész kellemes, kertvárosias hangulatával vonzza a nagyváros forgatagából kiszakadni vágyókat. Ajánlom figyelmébe ezt a tágas, elegáns, stílusos, medencés családi házat. Ha különlegesre és egyedire vágyik, akkor ne engedje elmenni maga mellett ezt a lehetőséget! Üdv itthon! RÖVID ÖSSZEFOGLALÁS A II. kerület Budaliget városrészében, 899 m2-es telken, szép állapotú, nettó 280 m2-es, igényes, elegáns ház eladó, nappali, négy hálószoba, dolgozó szoba, nagy fedett terasz, medence, intim kert. ÉPÜLET Ez a szép állapotú otthon kivételesen elegáns hangulatú, tágas terekkel rendelkezik. Mediterrán stílusjegyei harmonizálnak a nagy méretű fedett terasszal, amely átjárót nyit az ápolt, intim kertbe. Itt medencében frissítheti magát, grillezőhelyen élvezheti a szabadtéri főzést, és teljes mértékben kikapcsolódhat a természetben. Ez a ház azoknak szól, akik: - elegáns otthont szeretnének - kedvelik a mediterrán stílus magával ragadó, egyedi hangulatát - értékelik a természetes anyaghasználatot - szeretik a tágas tereket - jól átgondolt elrendezést akarnak - csendes környezetet keresnek, zsákutca - azonnali megoldásra vágynak Érdemes személyesen is megtapasztalnia. MŰSZAKI ADATOK ÉS FELSZERELTSÉG - gázkazán; hőleadás: padlófűtés, radiátor, fancoil - kandalló - fa nyílászárók - egyedi fa beépített szekrények, falburkolatok - fűtött medence - automata öntözőrendszer - riasztó - kamerarendszer BUDALIGET A lokáció legnagyobb előnyei a zöld környezet, a jó levegő és a nyugodt atmoszféra. Széll Kálmán tér - 25 perc A város legjobb óvodái, iskolái szintén könnyen és gyorsan megközelíthetőek. Francia iskola - 4 perc American International School - 14 perc Lauder - 14 perc Greater Grace International School - 17 perc Német iskola - 20 perc British International School - 23 perc Britannica - 25 perc AKG - 28 perc Kivételes ingatlan kivételesen nyugodt környezetben. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Terasz:
60 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rusai Krisztina Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rusai Krisztina Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY