Eladó ház Budaörs 129 nm
Eladó ház Budaörs 129 nm
Eladó ház Budaörs 129 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8160415
Referenciaszám: 18875
Frissítve: 2 napja

Budaörs eladó családi ház 4 szobás: 154,9 millió Ft

154,9 millió Ft
1 200 775 Ft/m²
129 m²
Alapterület
90 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 506 490 Ft
Második évtől
654 581 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN! Budaörs Kőhegyen eladó egy 129 m2-es gyönyörűen felújított belső kétszintes családi ház. Elrendezését tekintve az ingatlanba belépve az előszobába érkezünk, ahonnan tovább haladva nyílik 3 hálószoba és a kádas fürdőszoba. Az emeleten található egy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba és az amerikai konyhás nappali, ahonnan festői táj tárul elénk. A fűtésről hőszivattyú gondoskodik, illetve padlófűtés és hűtő-fűtő klíma. A nyílászárók műanyag thermo üvegesek. Az épület 2021 -ben lett teljeskörűen felújítva, melynek köszönhetően új burkolatok, nyílászárók, konyhabútor és konyhagépek kaptak helyet, emellett az alsó szinten található 2 nagy hálóban mennyezeti fűtés, a babaszobában pedig falfűtés került kialakításra. A homlokzati szigetelés 15cm, míg a két ház közötti 10cm. Parkolásra az utcán van lehetőség. A környék rendszeresen karbantartott, csendes utcákkal, mesébe illő panorámával rendelkezik. Az ingatlan tehermentes. Irodánk ingyenes hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1875
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Undici Quartiere Kft Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Undici Quartiere Kft Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY