Eladó ház Budaörs 34 nm
Eladó ház Budaörs 34 nm
Eladó ház Budaörs 34 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8159244
Referenciaszám: 18835
Frissítve: 2 napja

Budaörs eladó családi ház 1 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
879 412 Ft/m²
34 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 97 767 Ft
Második évtől
126 352 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínáljuk ezt a varázslatos ingatlant, amely egy 1200 négyzetméteres kertben helyezkedik el. Az ingatlan egy könnyűszerkezetes, szigetelt házat foglal magában, mely téliesítve, illetve állandó lakhatásra alkalmas és 24 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, illetve egy 10 négyzetméteres galériával bővül. A telken található egy 6m2-es szigetelt pince és egy 20 négyzetméteres faház a kert hátsó részen. A területet számos gyümölcsfa díszíti. Az áramellátást egy modern napelem rendszer biztosítja, míg a vízellátást két ciszterna ) Különlegességeihez tartozik, hogy az ingatlan páratlan panorámával rendelkezik és nincs közvetlen szomszéd, ezáltal élvezhetjük a természet nyújtotta adottságokat. Az ingatlanban internet és televízió biztosított. Ideális választás mindazoknak, akik egy olyan otthont keresnek, ahol a modern kényelem és a természet közelsége összetalálkozik. Irodánk ingyenes hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Undici Quartiere Kft Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Undici Quartiere Kft Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY