Eladó ház Budaörs, Csikidűlő 300 nm
Eladó ház Budaörs, Csikidűlő 300 nm
Eladó ház Budaörs, Csikidűlő 300 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8124499
Referenciaszám: 10824522
Frissítve: 1 napja

Budaörs eladó családi ház 6+3 fél szobás: 198,8 millió Ft

198,8 millió Ft
662 667 Ft/m²
300 m²
Alapterület
919 m²
Telek
6+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 650 034 Ft
Második évtől
840 095 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  CITYCARTEL INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   Budaörs zöldövezeti részén, jól infrstruktúrált helyen, két generációnak kialakított összesen 300 nm-es három szintes családi ház eladó.  Az alsó szinten Konyha, nappali, egy szoba, gardrób,és két tároló is rendelkezésre áll egy generációnak, külön bejárattal világos, üvegezett előtérből. A középső szinten szintén egy egész családnak elegendő nappali,konyha, fürdőszoba plusz 3 hálószoba biztosít a család minden tagjának magánszférát.  Az elő és hátsó kertbe is van lehetőség élvezni a kert örömeit,  a nappali, valamint hálószobai terasz kijáráson keresztül . A  tágas tetőtér a maga 80nm-ében szintén lehetőséget ad egy harmadik generáció elszeparált életterének. Nappali, két hálószoba, fürdőszoba, és mosószoba jelenleg is felnövekvő generációnak nyújt csendes elvonulási helyet. Kisebb ráfordítással külön bejárat, és konyha is kialakítható.     Az előkertben akár 4 autó is kéynelmesen elfér, magas fenyőfák, és tuják árnyékában.  A hátsókertben pedig az abszolut zöld, szinte már erdei hangulatú privát szférát élvezhetjük.  Az épület mellett pince is található, ami minden családi ház tartozékának elegendő helyet biztosít. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bátran! Üdvözlettel: Frank Szabina Ingatlanközvetítő munkatárs   CITYCARTEL - International Luxury Real Estate Agency 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT     A CITYCARTEL Magyarország legnagyobb luxus ingatlaniroda hálózata, több mint 23 éve foglalkozik professzionális ingatlanközvetítéssel belföldön és külföldön. A több ezres exkluzív portfólióban a belföldi és külföldi ingatlanpiac legjobb ingatlanjai találhatóak.  A CITYCARTEL ingatlanirodák szeretettel várják Önt is országszerte.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosétkezőkamragardróberkélybútorozatlanklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Frank Szabina CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Frank Szabina CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY