Eladó ház Budakeszi 310 nm
Eladó ház Budakeszi 310 nm
Eladó ház Budakeszi 310 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8162556
Referenciaszám: HZ035346
Frissítve: 3 napja

Budakeszi eladó családi ház 6 szobás: 245 millió Ft

245 millió Ft
790 323 Ft/m²
310 m²
Alapterület
720 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 801 099 Ft
Második évtől
1 035 329 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VALÓSÍTSA MEG AZ ÁLMAIT BUDAKESZIN, ÖT PERCRE A FŐVÁROSTÓL !Nagycsaládos ? Szeretne otthon egy saját üzletet ? Több generáció együttélését tervezi? Esetleg 3 -4 lakásos társasházat üzemeltetne ? Mindezt hihetetlenül alacsony rezsi mellett ???  Itt bármelyikre lehetőséget talál !Budakeszi kedvelt részén, 720 nm-es összközműves  telken áll ez az önálló családi ház, elképesztő adottságokkal ! A földszinten két bejáratot találunk: az egyiken keresztül az üzletbe/rendelőbe léphetünk be, mely 25 nm-vel éppen megfelel funkciójának, de egy kis lakás is pont elfér benne: vendégtér, szoba, konyha, fürdő, wc található itt. A másik bejárat vezet a házba: a földszinten az előtér (melyben a yacuzzi is tartozék), gardrób, háztartási helyiség, dupla garázs,   és további két autónak fedett udvari parkoló. Az emeleten pazar méretű nappali fogadja a hazatérőt: 55 négyzetméter, melyben az étkező is kényelmesen kiszolgál egy nagyobb családot is. Mellette konyha, kamra, valamint 3 hálószoba, melyhez két fürdő is tartozik ! A nappaliból léphetünk ki a 18 nm-es erkélyre is, melyen szinte a kertben érezzük magunkat.A legfelső szinten egy hatalmas, teljes alapterületre kiterjedő beépített teret találunk (nettó 100 nm). Itt akár egy, vagy két önálló lakás is kialakítható, vagy mostani funkcióját megtartva, maradhat játéktér is !Az épület alatt még egy kb 50 nm-es pince is segít elnyelni a család felszereléseit. Az udvar madárcsicsergős, gyümölcsfákkal, bokrokkal teli és egy kellemes kiülővel is csábít a pihenésre, főzőcskézésre.Mindezt szinte ingyen tudja fenntartani: a fűtés gázkazánnal működik, de hőszivattyú segítségével állítják elő a melegvizet, az áramot pedig egy 8 KW-os napelemrendszer állítja elő (mely még szaldó-elszámolású! ) A ház jelenlegi rezsije 30 ezer Ft havi átlagban !Budakeszi kellemes életteret biztosít lakóinak: infrastruktúrája és közlekedése is kiváló. Helyben is számos lehetőséget talál bevásárolni és a háztól gyalog öt percre van iskola, óvoda, gimnázium.Ugye, hogy szinte hihetetlen ?! Győződjön meg róla a saját szemével ! Ez a lehetőségek tárháza !Hívjon és akár hétvégén is megmutatom ! Amennyiben hitelre van szüksége, profi hitelügyintéző cégünk 14 bank kínálatával és díjmentes szolgáltatással segíti Önt !

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Erkély:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajnáczki Edina Duna House - Királyhágó Az iroda összes hirdetése
+36 70 330 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajnáczki Edina Duna House - Királyhágó Az iroda összes hirdetése
+36 70 330 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY