Eladó ház Budakalász 100 nm
Eladó ház Budakalász 100 nm
Eladó ház Budakalász 100 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8152486
Referenciaszám: HZ092342
Frissítve: 1 napja

Budakalász eladó családi ház 4 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
1 499 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
550 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 490 142 Ft
Második évtől
633 452 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne Budapestől egy karnyújtásnyira, kötött pályás közlekedéstől sétatávolságra, mégis Budakalász Ófalu adta idilli környezetben élni? Most itt a lehetősége, lépje meg az év legjobb döntését!Az ingatlant az alapjaitól építették újra a modern élet és igények teljeskörű kiszolgálását figyelemmel tartva: a Master bedroom saját gardrób helyiséggel és tágas fürdővel rendelkezik, de a további két háló is külön bejáratú fürdőszobát kapott, de természetesen található a három fürdőszobán túl egy vendégwc is. A ház igazi kincse viszont így is az amerikai konyhás nappali, ahol a lenyűgöző belmagasság élményét tovább növeli látszógerendás dizáj, valamint a közvetlen kijárattal bíró 15 négyzetméteres nyitott terasz.A házból, ahogy mondani szokás - nem lett kispórolva az anyag - a 40 cm vastag falakra 10 cm szigetelés került, a födém és tető pedig 20-20 szigetelést kapott az energetikai tulajdonságokat maximalizálva. A fűtésről vadonat új kazán és klímarendszer gondoskodik.Van viszont még egy igazi kincs, aminek a kihasználása az új tulajdonosra várat - egyedi igény alapján válaszhat, hogy a kert végénben hozzávetőleges 35 négyzetméteren kerti konyhát alakítana ki, egy rejtett SPA-t, vagy vendégházat? A kialakítást a Kivitelező jutányos áron vállalja, így személyre szabhatja igazán leendő otthonát.Az ingatlan várhatóan Június végére fejeződik be!Jöjjön el! Nézze meg!Szeressen bele!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Erkély:
15,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viletel István Endre Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 361 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Viletel István Endre Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 361 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY