Eladó ház Bucsuszentlászló 76 nm
Eladó ház Bucsuszentlászló 76 nm
Eladó ház Bucsuszentlászló 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8172979
Referenciaszám: 169826
Feltöltve: 2 napja

Bucsuszentlászló eladó családi ház 3 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
3 834 Ft/m²
76 m²
Alapterület
5191 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169826 hivatkozási számú búcsúszentlászlói családi ház. Álmai otthona Zalaegerszegtől mindössze pár percre! Eladásra kínálunk egy 76 m²-es, tégla építésű, 2 szobás családi házat Búcsúszentlászlón, amely azonnal költözhető vagy saját igényeinek megfelelően felújítható. Az ingatlan jellemzői: - Alapterület: 76 m² - Helyiségek: előtér, konyha, kamra, tároló, fürdőszoba, WC - Fűtési lehetőség: Cserépkályha - Állapot: Frissen festett - Belmagasság: 2,7 m - Telek mérete: 5191 m² Különlegességek: - Tágas terek - Gazdálkodásra és állattartásra alkalmas telek - Műhely és melléképületek - Fúrt kút az udvarban Ez a bájos, tágas családi ház frissen festett állapotban várja új tulajdonosát, aki akár azonnal beköltözhet, vagy saját ízlése szerint újíthatja fel. A nagy méretű telek kiválóan alkalmas gazdálkodásra, állattartásra, így igazi vidéki életet kínál. További információért és megtekintésért kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségeken: - Telefonszám: 0670/ 946 8294 - Email: marton.bencik@oh.hu - Web: www.bencikingatlan.hu Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Tekintse meg még ma és találja meg új otthonát Búcsúszentlászlón! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó búcsúszentlászlói családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169826 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY