Eladó ház Bóly 120 nm
Eladó ház Bóly 120 nm
Eladó ház Bóly 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8111924
Referenciaszám: BSZ6
Frissítve: 1 hónapja

Bóly eladó családi ház 4 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
324 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
722 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 195 Ft
Második évtől
164 385 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Itt az egyedülálló lehetőség arra, hogy saját vállalkozását megvalósítsa vagy álmai otthonát alakítsa ki a város központjában! Ez a 120 m2- es, zárt-soros beépítésű ingatlan számtalan lehetőséget rejt magában, legyen szó akár üzleti célú hasznosításról vagy saját otthonának megteremtéséről. Az ingatlan egy 722 m2- es telken helyezkedik el. A rendezett, parkosított udvarban műhely és tárolók találhatók, melyek akár egybenyithatók. Közművesített, a tetőszerkezet jó állapotban van. A fűtést gázkonvektor, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. Főbb jellemzők: Felújítandó állapot: Bár jelenleg felújításra szorul, az ingatlan lenyűgöző potenciállal bír. Csak rajtad áll, hogy saját elképzeléseid alapján formálod meg. Vert falazat: A hagyományos vert falazat megőrzi az épület eredeti jellegét, miközben lehetőséget ad a modernizálásra és az egyéni stílus kifejezésére. Variálható terek: 4 nagy méretű szoba található, melyek tágasak és sokoldalúak, lehetőséget kínálva arra, hogy azokat az igényeknek megfelelően alakítsa át. Befektetési lehetőség: Az ingatlan 2 részre osztható. Az első rész akár üzlethelyiséggé alakítható, a hátsó pedig új otthonnak adhat helyet. Bóly a kisvárosok csendes, békés nyugalmával, de a nagyvárosokra jellemző fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Az önkormányzat bölcsődét, kétnyelvű óvodát és általános iskolát, könyvtárat és közművelődési intézményt működtet. Mohács 14, Pécs 24 km -re található. Az M6- os autópálya lehajtója 2 km távolságra van, könnyen megközelíthető. Legyen az álmai vállalkozásának vagy otthonának kiindulópontja ez a lenyűgöző ingatlan! Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Ha további információra lenne szüksége, kérem vegye fel a kapcsolatot a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállókertjó beosztásúcsendesétkezőkamrapincemelléképületműhelybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 434 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 434 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY