Eladó ház Boldogasszonyfa 120 nm
Eladó ház Boldogasszonyfa 120 nm
Eladó ház Boldogasszonyfa 120 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8041058
Referenciaszám: H482390
Frissítve: 3 napja

Boldogasszonyfa eladó családi ház 3 szobás: 28 millió Ft

28 millió Ft
233 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1429 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 554 Ft
Második évtől
118 323 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Köszöntelek Boldogasszonyfán, ahol egy csodálatos, tehermentes ingatlant kínálok eladásra. Ez a világos és kényelmes 120 nm-es ház egy 1429 nm-es telken található, és egy gyönyörű, csendes környéken helyezkedik el, amely ideális lehetőséget kínál a falusi életstílus kedvelőinek. Az ingatlan állapota jó, és a fűtés fa/szén (cserépkályha) segítségével biztosított. Az ingatlan kandallóval is rendelkezik, így a hideg téli estéken is kellemes meleget biztosít. A házban 3 szoba és 1 fürdőszoba található, valamint egy garázs, ami egy autó számára biztosít helyet. Az ingatlan Falusi Csok kompatibilis, amely nagyszerű lehetőséget kínál azoknak, akik a vidéki életre vágyódnak. Az ingatlan panorámája csodálatos, és a környék csendes, így ideális lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától és nyugodt környezetben élni. A közlekedési lehetőségek kiválóak, és könnyen elérhetőek. A környéken számos tömegközlekedési lehetőség áll rendelkezésre, és az autóval történő közlekedés is egyszerű és kényelmes. Ha bármilyen kérdése van az ingatlanról, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Minden kérdésére szívesen válaszolok, és segítek Önnek megtalálni álmai otthonát. Bizalommal keressen, és ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebők Ildikó Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebők Ildikó Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY