Eladó ház Bodajk 56 nm
Eladó ház Bodajk 56 nm
Eladó ház Bodajk 56 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8048476
Frissítve: 2 hónapja

Bodajk eladó családi ház 3 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
625 000 Ft/m²
56 m²
Alapterület
220 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 443 Ft
Második évtől
147 904 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bodajkon eladó kétszobás+nappalis teljesen felújított családi ház! Tekintse meg a You Tube csatornánkra feltöltött videóbemutatót is a lakásról: https://youtu.be/vzaIDUb_oJc Telek területe: 220nm Lakás alapterülete: 48nm Fedett terasz: 16nm A ház vegyes építésű, kő lábazatra épült, fa gerendás, cserép tetős. Frissen kialakított terasz zsindellyel fedett. A bejárati falrész 15cm szigetelést kapott. A felújítás során az ablakokat 3 rétegű hőszigetelt műanyagokra cserélték, biztonsági bejárati ajtó került beépítésre, belső ajtókat is kicserélték, ezek fa szerkezetűek. A belső tereket is teljesen felújították, így a villany és vízhálózatot, az összes burkolatot kicserélték, szobák laminált parkettásak, többi helység nagy kopásállóság gránit lappal fedték. A lakás hűtő-fűtő klímával fűthető, továbbá infra paneleket lehet elhelyezni a szobákban, vezetékeket kialakították hozzá. Villanyóra 32 Amperes. A melegvíz ellátásról 120 literes villanybojler gondoskodik Helyiségei: 2 szoba, nappali+konyha+étkező, előszoba kamra, fürdőszoba+WC és terasz. A telekre autóval nem lehet bemenni, parkolás a ház előtt lehetséges. Az udvar teljesen körbekerített és zárt. Hátul található egy konyhakert, első részé alkalmas kerti kiülő kialakítására. Az infrastruktúra kiváló a településen, boltok, iskolák, óvoda, gyógyszertár,dohánybolt, buszmegálló, minden megtalálható a közelben, 5 -10 perc alatt elérhető. Ajánlom pároknak, kisebb családoknak. Hívását vasárnap kivételével 9-19 óra között várom! Amiben ügyfeleinknek segíteni tudunk: teljesen díjmentes, bankfüggetlen hitel és CSOK ügyintézés sok éves szakmai tapasztalattal, kedvező díjú ügyvédi közreműködés biztosítása. Támogatás és tanácsadás az első lépéstől a költözésig!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Terasz:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortoskertkertkapcsolatoscsendesvilágosamerikai konyhateraszklímaszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyakas Ildikó Credit Hitel-és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 582 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyakas Ildikó Credit Hitel-és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 582 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY