Eladó ház Bő 153 nm
Eladó ház Bő 153 nm
Eladó ház Bő 153 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8155566
Referenciaszám: H483749
Frissítve: 1 napja

Bő eladó családi ház 5 szobás: 72,9 millió Ft

72,9 millió Ft
476 471 Ft/m²
153 m²
Alapterület
612 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmaik otthona várja Bő község csendes utcájában! Az ingatlan Bükhöz közel helyezkedik el, ahol óvoda, iskola, orvos, és posta is rendelkezésre áll, így minden szükséges infrastruktúra a közelben. Fedezze fel ezt a lenyűgözően felújított családi házat, amely tökéletes választás lehet nagyobb családok részére vagy akár otthoni vállalkozást is indíthat benne. A ház 153 nm-es területén öt hálószoba, egy tágas nappali, és egy 40 nm-es garázs található, ami elegendő helyet biztosít mindennapi kényelemhez és a hobbi tevékenységekhez egyaránt. A 612 nm-es gondozott kertben a gyerekek szabadon játszhatnak, míg Ön a teraszon élvezi a nyugodt környezetet. A ház modernizált, a vezetékek és burkolatok cseréjét már elvégezték, csak az eredeti nyílászárókat kell esetlegesen lecserélni, hogy teljes legyen a komfortérzet. A fűtést gáz cirkó kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, így a téli napokon is meleg és otthonos marad a lakás. Az impozáns, 32 nm-es nappali tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez, a hozzá alakítható konyhával együtt pedig igazi központi térként szolgál. Ezen felül, a tetőtéri szoba remek lehetőséget kínál vállalkozás indítására vagy akár önálló lakrészként való használatra is. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy megszerezze álmai otthonát egy barátságos, nyugalmas közösségben.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY