Eladó ház Bikal 75 nm
Eladó ház Bikal 75 nm
Eladó ház Bikal 75 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8138083
Frissítve: 28 napja

Bikal eladó családi ház 3 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
306 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
859 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 752 Ft
Második évtől
91 097 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújításmentesen szeretnél költözni? Sürgős a költözés? Netán piaci hitelre, vagy egy gyermekes CSOK-ra alkalmas házat keresel? Itt a kiváló lehetőség, mondhatni kulcsrakész állapotú családi házat kínálok eladásra! Grátisz hogy a vételárban benne foglaltatik az új szigetelőrendszer, ami egy hónapon belül kész, így becsomagolva kaphatod meg álmaid otthonát! ? új villanyvezetékek ? új fürdő ? új hideg-meleg burkolatok ? új nyílászárók ? új terasz ? egyedi fűtés ? szigetelt álmennyezet ? tetőn cserép héjazat ? beépített konyha a vételárban ? nappali + 2 szoba, konyha, fürdő, kamra, gardrób, terasz ? nagy kert + melléképület ? faluközponti elhelyezkedés ? falusi CSOK maximum 1 gyermekre igényelhető ? az ingatlan hitelképes, MBH és Otp bankok vonatkozásában ? az ár tartalmazza a homlokzati hőszigetelő rendszert, mely kialakítás alatt áll Az ingatlan a bikali kastélyszállótól, illetve a központtól - buszmegállótól 1 perces gyaloglásnyira található! A település híres neves, tiszta és rendezett! A tömegközlekedés busszal kiváló, gyakori járatokkal juthatunk be bármely városba. Az ingatlan per, teher és igénymentes, hitelben pedig díjmentesen nyújtok segítséget! Kérésre videót és térképet is szívesen küldök! Hétvégén is rugalmas megtekintéssel állok szolgálatodra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízkertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Független Profi Ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Független Profi Ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY