Eladó ház Bicske 110 nm
Eladó ház Bicske 110 nm
Eladó ház Bicske 110 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8096336
Referenciaszám: H341124
Frissítve: 3 napja

Bicske eladó családi ház 3 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
445 455 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1378 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a külterületen elhelyezkedő modern otthon, Bicskén a Galagonyás dűlőben található, egy nyugodt és biztonságos környéken, amely tökéletes helyet biztosít a kikapcsolódásra és a pihenésre. VILÁGOS terek, felszereltség, modern burkolatok biztosítják, a kényelmet és egy élhető légkört adnak az odaköltözők számára. Az ingatlan jó állapotú és folyamatosan karbantartott. Az ingatlanleírása: - a TELEK mérete 1378nm - a HÁZ alsó+felsőszint 110nm - 3 SZOBA - 1 FÜRDŐ+wc - 20nmTERASZ - 2 férőhelyes fedett KOCSIBEÁLLÓ - 12nm PINCE Az emeleten található két SZOBA, amik igény szerint alakíthatóak és testreszabhatóak, az új lakók igényeinek megfelelően. A FÜRDÖSZOBA igazi ékköve az otthonnak, egyedi nagyméretű fürdőkádjával. A 10 cm vastag KÜLSŐ szigetelés biztosítja a hatékony hőszigetelést, csökkentve a fűtési és hűtési költségeket. A hűtő-fűtő KLÍMA gondoskodik arról, hogy bármely évszakban megfelelő hőmérsékletű legyen a ház. Az elektromos KAPU kényelmet ad az ingatlanhoz való bejutáshoz. A környék kiváló lehetőségeket biztosít a túrázásra, kerékpározásra. A városban minden szolgáltatási egység megtalálható. Az ingatlan könnyen megközelíthető autóval, a városban a tömegközlekedési eszközök biztosítják, a környező városokba való eljutást. Budapest közelsége fontos szempont lehet, az ott dolgozók számára, hisz 25-30 perc alatt már a fővárosban találhatják magukat! Tulajdoni lapon szőlő és gazdasági épületként van feltüntetve, ezért kifüggesztéses. Ideális választás azoknak, akik egy harmonikus és kényelmes életet keresnek a város nyüzsgésétől távol és mégis könnyen elérhető közelségben. Ha bármilyen kérdése merülne fel, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízkocsibeállópanorámateraszpincehőszigeteltklímakandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeicz Gabriella Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeicz Gabriella Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY