Eladó ház Bicske, Kertváros 170 nm
Eladó ház Bicske, Kertváros 170 nm
Eladó ház Bicske, Kertváros 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8159332
Frissítve: 11 napja

Bicske eladó családi ház 4 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
275 882 Ft/m²
170 m²
Alapterület
726 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Budapesttől 35 km-re Bicske kertváros részén eladó egy három szintes 170 nm-es, duplakomfortos, nappali plusz 3 szobás családi ház 726 m2-es telken! *** Az ingatlan Bicske felkapott, kertváros részén található. Az 726 m2-es telken, a 70-es évek végén téglából épült háromszintes ház felújítandó állapotú, ám remek elosztással bír. Minden helység ablakos, két loggiával rendelkezik, és egy hangulatos halastavat is rejt magában a hátsó kertben. Beton alapozással és lábazattal épült B30-as téglából. A ház egészében alápincézett, soha nem volt panasz vizesedésre. A fűtésről gázkazán, a melegvízellátásról villanybojler gondoskodik. A nyílászárók Sofatherm duplaüveges faablakok. Az emeleten a lapradiátorok cserélve lettek, és a fenti fürdőszoba is felújításra került. Elrendezése az alaprajzon megtekinthető, a földszinten nappali + két hálószoba, konyha, kádas fürdőszoba, külön wc-vel, és beépített loggiával; az emeleten egy nagy légterű szoba található, ami két részre is osztható, egy sarokkádas és zuhanyzós fürdőszoba wc-vel és egy erkély van. A pinceszinten egy nagy garázs és külön pincehelységek bővítik a tárolási kapacitásokat. A telken gazdasági épületek találhatóak, amik állattartásra is alkamasak. A telekméret pont megfelelő, hasznosítható különféle igények szerint. A környék infrastruktúrája kiemelkedő, főleg vidéki viszonylatban. Tesco, Lidl, ABC, Bicske Tanuszoda, Bicske Szíve Park és játszótér, Bicske Egészségügyi Központ, Rossmann, bankok, posta sétatávra elérhetőek. Budapest-Kelenföld vonattal kb. 25 perc, Déli pu. 35 perc alatt elérhetőek. Autóval az autópálya relatív (pár perc) közelsége miatt gyorsan eljutunk nagyobb városokba. Az ingatlan per-, és tehermentes, különálló helyrajzi számon lakóházként nyilvántartva. Azonnal birtokba vehető! Cégünk budapesti lakást, illetve agglomerációban lévő családi házat értékegyeztetéssel beszámít! Lakberendezői csapatunk szívesen áll a rendelkezésére! Hitelügyintézésben, illetve ingyenes tanácsadásban segítünk, továbbá az iroda ügyvédje kedvezményes áron áll ügyfeleink rendelkezésére. Az ingatlan üres, rugalmasan tudom mutatni. Kérdés esetén állok rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1978
Erkély:
11 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramduplakomfortosgarázskertkertkapcsolatostélikertjó közlekedésűcsendesvilágospanorámabelsőkerterkélyteraszpincemelléképületműhelymosókonyhakábeltévéinternettelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bak Gergely Bálint Delta Force Az iroda összes hirdetése
+36 30 659 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bak Gergely Bálint Delta Force Az iroda összes hirdetése
+36 30 659 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY