Eladó ház Biatorbágy 680 nm
Eladó ház Biatorbágy 680 nm
Eladó ház Biatorbágy 680 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8127603
Referenciaszám: H341370
Frissítve: 3 napja

Biatorbágy eladó családi ház 7 szobás: 345 millió Ft

345 millió Ft
671 206 Ft/m²
680 m²
Alapterület
1780 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 128 078 Ft
Második évtől
1 457 912 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a lenyűgöző, 2010-ben épült családi ház Biatorbágy egyik csendes utcájában található, Budapest közvetlen vonzáskörzetében. Az ingatlan ideális választás azok számára, akik nyugodt környezetre vágynak, mégis közel szeretnének maradni a főváros nyüzsgéséhez. A környéken minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető: bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, éttermek, fitness terem, élelmiszer boltok és buszmegálló mindössze 5-10 perces sétára található. Kiemelkedő telek és kerti lehetőségek Az ingatlan egy 1780 m²-es, gondosan karbantartott telken fekszik, amelyet masszív kerítés vesz körül. Az udvar és a garázs 2 db automata kovácsoltvas kapun keresztül közelíthető meg. A telek rendezett, térburkolattal, pázsittal, parkosítással, kiépített grillezési lehetőséggel, és egy épített kemencével. A kültéri medence helye már elkészült, engedélyezett tervei és gépészeti aknája adottak. Luxus és kényelem minden szinten A bruttó 680 m²-es alapterületű ház két szinten terül el: félszuterén és magasföldszint, továbbá további 300 m² beépítési lehetőség van a tetőtérben. A ház számos prémium minőségű berendezéssel és technológiai megoldással rendelkezik: - Fűtési rendszer: Viessmann kondenzációs gázkazán és faelgázosító kazán, alumínium radiátorok, padlófűtés, napkollektor előkészítés. - Külső nyílászárók: Szigetelt borovi fenyő ablakok, gránit ablakpárkányok és lépcsőburkolatok. - Belső kialakítás: Tölgyfa és ólomüveg beltéri ajtók, tömör fa bútorok, antikolt rézkorlátok, fa lépcsők. - Komfort és biztonság: Automata garázskapu, Daikin klíma, központi vízlágyító rendszer, központi porszívó, távirányítású alumínium redőnyök, 6 személyes szauna, jakuzzi, márvány kandalló, rejtett vásznas projektoros házimozi rendszer (7.1), külső térfigyelő kamerák és riasztórendszer biztonsági szolgálathoz bekötve. Kényelmes és tágas belső terek A magasföldszint 5 szobával, egy tágas amerikai konyhás nappalival (68 m²), kamrával, 2 fürdőszobával, előszobával, közlekedővel és gardróbbal rendelkezik. A félszuterén szinten garázs, tároló, gardrób, kazánház, közlekedő, fürdőszoba, szauna és két nagyméretű hobbi szoba található, melyek boltívekkel tagoltak. A felső szint örök panorámás fedett terasszal, az alsó szint pedig kertkapcsolatos, félig fedett, szélvédett terasszal bír. Különálló melléképület és további lehetőségek A telken található egy 24 m²-es, téglából épült, szigetelt melléképület automata kapuval és bramac cseréppel fedve, valamint egy fedett fatároló, fúrt kút és 7,5 m³-es ciszterna. Az udvar akár 4-6 gépkocsi beállására is alkalmas. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy tulajdonosa lehessen ennek a luxus és kényelem minden igényét kielégítő, exkluzív családi háznak Biatorbágy egyik legjobb részén! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tekintse meg személyesen is ezt a különleges ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornapanorámaerkélyteraszhőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY