Eladó ház Biatorbágy 240 nm
Eladó ház Biatorbágy 240 nm
Eladó ház Biatorbágy 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7981645
Referenciaszám: H480473
Frissítve: 11 napja

Biatorbágy eladó családi ház 6 szobás: 230 millió Ft

230 millió Ft
958 333 Ft/m²
240 m²
Alapterület
813 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 667 519 Ft
Második évtől
910 967 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Biatorbágyon, (Budaörs vonzáskörzetében), csendes mellékutcában eladó egy nettó 240 nm, bruttó 283 nm-es minden igényt kielégítő családi ház 813 nm-es telken. Az ingatlan újszerű állapotban van. A ház jellemzői az igényes modern kivitelezés, kiváló minőségi anyagok, tágas világos terek. Belső extrák: kandalló, házimozi, naprolók, beépített szekrények, konyha gépesítése (minőségi). Belépve a ház főbejáratán az előszobába, előtérbe jutunk, innen nyílik a nappali, étkező, konyha, kamra, tároló majd ellenkező irányba kettő szoba, fürdőszoba. Itt a földszinten nagyméretű, kényelmes, DNy-i fekvésű kertkapcsolatos terasz található. Az egyik szobából szintén kertkapcsolatos, kisebb méretű teraszra lehet kijutni. A tetőtérben három hálószoba, kettő fürdőszoba, háztartási helyiség (mosókonyha), erkély (kettő szobából lehet kilépni) lett kialakítva. A pinceszinten kettő gépkocsi részére garázs, egyéb helyiség (jelenleg fitnesz), borospince, vizesblokk van. Innen szintén kényelmes feljárat a házba. A kert parkosított, ízlésesen válogatott, különleges örökzöldekkel, lombhullatókkal, gyümölcsfákkal, cserjékkel, virágokkal beültetett terület, picike dísztó is kialakításra került. Említésre méltó az ipari áram, fúrt kút, riasztó, kaputelefon, automatizált garázs és kertkapu.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2011
Erkély:
8 m²
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majkuth Zsuzsanna Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Majkuth Zsuzsanna Otthon Centrum - Budaörs - Templom tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY