Eladó ház Biatorbágy 280 nm
Eladó ház Biatorbágy 280 nm
Eladó ház Biatorbágy 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7771049
Referenciaszám: H335983
Frissítve: 3 napja

Biatorbágy eladó családi ház 6 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
532 143 Ft/m²
280 m²
Alapterület
1182 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 487 199 Ft
Második évtől
629 649 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi Ház Biatorbágy Kiváló Környezetben Örömmel mutatjuk be ezt a tágas és gondosan karbantartott családi házat, amely ideális otthonként vagy akár két generáció együttélésére is. Az ingatlan kivételes teret és kényelmet kínál egy rendezett és békés környezetben. Főbb jellemzők: - Méret: Körülbelül 200 négyzetméteres alapterület 2 szinten. - Telek mérete: Impozáns, mintegy 1182 négyzetméteres telek. - Folyamatos karbantartás: Az ingatlan gondos tulajdonosai folyamatosan karbantartották, így a ház kifogástalan állapotban van. - Funkcionalitás: Két szintes épület, ideális akár két generáció együttélésére is. - Szobák: Összesen 6 tágas szoba, amelyek kiváló lehetőségeket kínálnak a személyre szabott elrendezéshez. - Fűtés: Gázkazán és hűtő-fűtő klíma gondoskodik a kényelmes hőmérsékletről. - Nagy terasz: A terasz kiváló lehetőséget kínál a szabadban történő pihenéshez és szórakozáshoz. - Rendezett udvar: Az impozáns telek és az ápolt udvar számos lehetőséget kínál a kertészkedéshez vagy gyerekeknek való játékhoz. Ingatlanleírás: Ez a családi ház kiemelkedik a környezetből kivételes méretével és gondos karbantartásával. Az épület két szinten kínál tágas és világos tereket, amelyek tökéletesek a családoknak vagy akár két generáció együttéléséhez. Az 6 szoba lehetővé teszi, hogy az otthon elrendezését a saját igényeid szerint alakítsd ki, legyen szó hálószobákról, irodáról vagy nappaliról. A nagy terasz az időjárástól független szórakozási és pihenési lehetőségeket biztosít. A gázkazán és a hűtő-fűtő klíma gondoskodik az optimális hőmérsékletéről és kényelemről, függetlenül a szezontól. Az impozáns telek lehetővé teszi a kert szerelmesei számára, hogy kreatívak lehessenek a kertépítés során vagy egyszerűen élvezhessék a zöld környezetet. Ez az ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik egy tágas és gondosan karbantartott otthont keresnek, ahol a család kényelmesen élhet és ahol a két generáció együtt élhet. Ne habozzon, és keressen minket további információkért és az ingatlan megtekintéséhez!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornabútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY