Eladó ház Besenyőtelek 100 nm
Eladó ház Besenyőtelek 100 nm
Eladó ház Besenyőtelek 100 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8009743
Referenciaszám: H481959
Frissítve: 3 napja

Besenyőtelek eladó családi ház 3 szobás: 17,5 millió Ft

17,5 millió Ft
175 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1450 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 221 Ft
Második évtől
73 952 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmai otthona várja Önt Besenyőtelken! Egy gyönyörű, 3 szobás, 100 négyzetméteres családi ház most eladó, és azonnal beköltözhető! Ez az otthon nem csupán egy ingatlan, hanem egy álom megtestesülése csendes, nyugodt és biztonságos környezetben. Amikor hazaér, már a kapuban fogadja a nyugalom és a harmónia érzése. Az ingatlanhoz hozzátartozik egy 1440 négyzetméteres kert, amelyben gyümölcsfák árnyékában pihenhet, vagy éppen öntözési lehetőséggel gondoskodhat növényeiről. De ez még nem minden! A házhoz tartozik egy garázs és raktárépületek is, így mindig lesz hely autójának és tárolnivalóinak is. Ha mindez felkeltette érdeklődését, ne habozzon! Ez az otthon nem csak egy ház, hanem egy életforma megtestesítése, ahol minden nap kényelem és nyugalom várja Önt és családját. Keressen minket még ma, hogy megtekinthesse ezt a csodálatos otthont, és lépjen be az álmai házába! Egerben lévő lakáscsere is lehetséges minimum 50 négyzetméteres alapterülettől. Az ingatlan az OC "Felező" portfoliójába tartozik! További információ az OC weboldalán található! Szeretettel várjuk Önt és segítünk megvalósítani álmait! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Thurzó Vince Otthon Centrum - Eger - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Thurzó Vince Otthon Centrum - Eger - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY