Eladó ház Beled 110 nm
Eladó ház Beled 110 nm
Eladó ház Beled 110 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8142490
Referenciaszám: 169319
Frissítve: ma

Beled eladó családi ház 3 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
9 260 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2700 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Fertőd Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169319 hivatkozási számú beledi családi ház.   Ez a 110 m²-es, felújításra váró családi ház ideális választás mind azok számára, akik egy tágas otthont keresnek egy nyugodt, de központi helyen. Az ingatlanhoz egy 2700 m²-es telek tartozik, amely gazdálkodásra kiválóan alkalmas, és rengeteg lehetőséget kínál a jövőbeli tulajdonos számára. Az udvarban található garázs mellett több melléképület is helyet kapott, amelyek állattartásra is alkalmasak, így az ingatlan tökéletes választás lehet mind a hobbi-, mind a professzionális gazdálkodók számára. Ez a családi ház remek lehetőséget nyújt arra, hogy saját igényei szerint újítsa fel és alakítsa ki álmai otthonát egy csendes, mégis könnyen megközelíthető helyen.    Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó beledi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169319 Az Openhouse Fertőd Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Marianna Openhouse Fertőd Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 070 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Marianna Openhouse Fertőd Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 070 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY