Eladó ház Békéscsaba 173 nm
Eladó ház Békéscsaba 173 nm
Eladó ház Békéscsaba 173 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8147943
Referenciaszám: 184800858
Frissítve: 2 napja

Békéscsaba eladó családi ház 5 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
432 948 Ft/m²
173 m²
Alapterület
440 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 244 907 Ft
Második évtől
316 515 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén, a Csaba-Park szomszédságában kínálunk eladásra egy kétszintes, nagyon jó állapotú családi házat. Az ingatlan 1996-ban épült időtálló, minőségi anyagok felhasználásával.   Az előkertes ingatlan folyamatosan karbantartott, az évek folyamán a kor igényeinek megfelelően korszerűsítették:  - kazán csere (Westen kombi gázkazán) - fűtésrendszer vezetékek cseréje 5 rétegű csőre - homlokzati hőszigetelést kapott - 2 db klíma is beszerelésre került - az összes csaptelek cserélve lett.   A földszint részei: előszoba, közlekedő, dolgozószoba, hálószoba saját fürdőszobával, amerikai konyhás nappali, kamra, WC. A nappaliból egy zárt, fűthető teraszra jutunk, mely akár téli kertnek is használható. Ebből a helyiségből pedig a teraszra, illetve a kertbe léphetünk ki. A teraszon épített grillező is helyet kapott.   A ház garázzsal is rendelkezik, mely szintén fűthető, illetve itt egy kisebb kamra és egy mellékhelyiség is kialakításra került. Az udvar rendezett, egyik része térkövezett, a másik füvesített, melynek zöld színéről öntöző rendszer gondoskodik.   Az emelet részei: közlekedő, 3 szoba, mosókonyha (2 rétegű vízszigeteléssel ellátva, mely méretéből adódóan szobának is használható), fürdőszoba, WC.  Az emeleti fürdőszoba épített zuhanyzós, dupla mosdókagylós; itt egy szauna is beépítésre került, mely igény szerint alku tárgyát képezi.   További jellemzők: - a nappaliban egy különleges cserépkályha varázsol kellemes hangulatot télen - hőszigetelt fa ablakok (2 illetve 3 rétegű) - 3 fázis - riasztó - szobákban hajópadló, nappaliban laminált parketta, egyéb helyiségben járólap - gépiesített konyhabútor (Bosch tűzhely, Siemens mosogatógép) - kaputelefon - a telek 440 nm Az ingatlan azonnal birtokba vehető, tehermentes, CSOK hitelre alkalmas. Nagyobb családoknak is tökéletes választás.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
LÉVAI MÓNIKA LÉVAI INGATLAN ÉS HITELIRODA Az iroda összes hirdetése
+36 70 602 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
LÉVAI MÓNIKA LÉVAI INGATLAN ÉS HITELIRODA Az iroda összes hirdetése
+36 70 602 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY