Eladó ház Békéscsaba 125 nm
Eladó ház Békéscsaba 125 nm
Eladó ház Békéscsaba 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8131870
Referenciaszám: 844576
Frissítve: 3 napja

Békéscsaba eladó családi ház 5 szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
503 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
938 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 670 Ft
Második évtől
265 805 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
5 szobás családi ház nagy udvarral eladó Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén, iskolához, óvodához, kórházhoz közel helyezkedik el. Tágas terek, jó elrendezés, nagy udvar, kellemes környezet – ezek a legfőbb jellemzői az eladásra kínált ingatlannak. A tégla építésű, padlásteres épület 125 m2 lakótérrel rendelkezik és az utcafronttól egy előkert választja el. Térkövezett bejárón keresztül juthatunk el a garázshoz, amely egy külön melléképületben található. Ez a 84 m2 területű építmény helyet ad még egy nyárikonyhának és egy ettől különálló helyiségnek is, ami jelenleg egy tároló funkciót tölt be. Itt kialakítható akár egy konditerem is vagy bármilyen vállalkozás. Így nem kell hozzá kimozdulni, otthonról is lehet dolgozni ebben a fűthető helyiségben. A lakóépület elrendezése: Földszinten: nappali, konyha, kamra, WC, előszoba, télikert és egy szoba Emeleten: 3 szoba, és egy mosdó WC-vel, gardrobbal A családi ház jellemzői: -folyamatosan karbantartott -központi fűtés -redőny a kertre néző tetőtéri ablakokon -riasztó / külön választható az emelet / -napkollektor -klíma -fa nyílászárók -az ablakok thermoüveggel vannak ellátva A kertben és az utcán található sokféle gyümölcsfa termése élvezhető egész tavasztól őszig folyamatosan. A nagy füves terület elegendő helyet biztosít egy család szabadidős tevékenységéhez. De egy saját veteményes is elfér bőven, hiszen a telek 938 m2. Az ingatlan jó állapotú, ebben a formájában is élhető, lakható, azonnal költözhető. Berendezései, bútorai megegyezés szerint maradna az új tulajdonosnak. Korszerűsítéssel, némi kis átalakítással viszont modernebbé tehető ez a már jelenleg is kellemes otthon. További információért keressen telefonon! Vevőink részére a szolgáltatásunk ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
F
gardróbmelléképületklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY