Eladó ház Békéscsaba, Berényi út 165 nm
Eladó ház Békéscsaba, Berényi út 165 nm
Eladó ház Békéscsaba, Berényi út 165 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7943417
Referenciaszám: 5_nsh
Frissítve: 2 hónapja

Békéscsaba eladó családi ház 4 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
211 515 Ft/m²
165 m²
Alapterület
658 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Berényi út központi helyén, gyógyszertár közvetlen közelében, tégla építésű családi ház eladó. A szépen rendben tartott, parkosított telken elhelyezkedő ház beton alapra, téglából épült, fűtése gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Földszinten két tágas szoba, étkezős konyha kamrával, nagy fürdőszoba, különálló WC és egy udvarról is megközelíthető kazánház található. Az emeleten két hálószoba egy közös erkéllyel kapott helyet és 39 nm terület még további szoba, fürdőszoba, akár konyha kialakítására ad lehetőséget. A ház különlegessége a 18 nm-es, szőlőlugassal befuttatott terasz, melyet a konyhából és az udvarról is megközelíthetünk. A parkosított kertben nyári konyha, nyitott szín, ólak és pince található. A ház esztétikai felújítás után modern, tágas otthona lehet nagycsaládnak vagy apartmanok kialakításával akár vállalkozásra is alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágoskamraerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Filadelfi Ágnes New Space Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Filadelfi Ágnes New Space Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY