Eladó ház Békéscsaba, Hal utca 170 nm
Eladó ház Békéscsaba, Hal utca 170 nm
Eladó ház Békéscsaba, Hal utca 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7929078
Frissítve: 6 hónapja

Békéscsaba eladó családi ház 3+2 fél szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
305 882 Ft/m²
170 m²
Alapterület
800 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 029 Ft
Második évtől
219 743 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Összkomfortos családi ház eladó Békéscsabán a belvárostól nem messze. Több generációnak is alkalmas. Telek mérete: 800 m2. 1980-ban épült, 2 bejárattal. A földszinten a főbejárat egy folyosóra nyílik, amiről nyílik kettő hálószoba, fürdőszoba, wc, étkező, utóbbiból nyílik a főzőfülke és abból egy kamra. A konyhából lehet feljutni az emeletre, ahol van egy rövid folyósó és onnan nyílik egy hálószoba utcára néző erkéllyel, egy zárt kertre néző erkély, illetve van még egy konyhává vagy félszobává alakízható helyiség, plusz 3 külön bejáratú tetőtéri raktérhelyiség. A főépületen részben nyílászárócsere, tetőfólia és cserépcsere 10 évvel ezelőtt lett cserélve. A szigetelés 5 éve készült el 5 cm vastagságú nikecellel és nemesvakolattal. A házhoz tartozó melléképület 20 éves, amiben található egy konyha, zuhanyzóval együtt, és abból nyílik egy szoba méretű helyiség, ami a kint folyosóról is megközelíthető. A melléképület hátsó részében található még egy kinti folyosóról nyíló tároló helyiség. A kétszintes házhoz tartozik 2 cserépkályha, az egyik a földszinti hálószobák között található, a másik a melléképület konyhájában. A fűtés vegyes tüzelésű, gravitációs vegyestüzelésű kazán, gázkazánnal egybeépítve. A kert hátsó részében található egy fix fémvázas fóliasátor. A kerítés egy kiskapuval és kettő duplaszárnyas nagykapuval rendelkezik, az egyikhez mobil garázs is kialakítható. A lakható területe kb. 130 m2 (2 szintes ház) +40 m2 (melléképület). A tulajdonos érdeklődőknek tud képeket küldeni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskocsibeállókertkertkapcsolatosjó beosztásúcsendesvilágospanorámaerkélymelléképületszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 468 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 468 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY