Eladó ház Békéscsaba, Kenderföldek 130 nm
Eladó ház Békéscsaba, Kenderföldek 130 nm
Eladó ház Békéscsaba, Kenderföldek 130 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8168663
Referenciaszám: 72_csa
Frissítve: ma

Békéscsaba eladó családi ház 2 szobás: 73,5 millió Ft

73,5 millió Ft
565 385 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1834 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 330 Ft
Második évtől
310 599 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsabán, a Kenderföldeken, csendes, kertvárosi, belterületi övezetben, a Kígyósi út közelében, újépítésű, igényes, energiatakarékos, családi ház eladó. Az ingatlan 2012-ben gondosan lett megépítve. Egy amerikai konyhás nappaliból, hálószobából, dolgozószobából, fürdőszobából, külön WC ből, közlekedőből, kamrából, kazánházból, és egy jakuzzis helységből áll. Tartozik hozzá még kettő terasz, garázs, és akár külön lakrésznek átalakítható kisebb épületrész is. A külső homlokzatok szigeteltek, a nyílászárók prémium minőségűek, az ablakok szunyoghálóval, alumínium redőnnyel lettek elkészítve. A kert nagyobb, két utcára nyíló, három részből tevődik össze. Elöl térkövezett, pihenőkert jellegű díszcserjék, középen gyümölcsös, hátul veteményes található. Ezeket külön fúrt kúttal öntözik. A belső padozatokatkat parketta, és hidegburkolatok alkotják. A fürdőszoba tágas, ablakos, hidromasszás zuhanykabinnal lett felszerelve. A konyhát egyedi bútorral tervezték, teljesen gépesített. Az ingatlan egyik helységégen jakuzzi, száraz szauna, tusoló lett kialakítva. REZSIKÖLTSÉGE a háznak szinte nullás, ami a jövőre nézve igen fontos lehet. MERT: a fűtést, (padlófűtés) hőszivattyú, és fatüzelésű kazán, vagy klíma biztosítja. Az áramellátást napelemrendszer szolgáltatja. A vizet több mint 100 méteres fúrtkútból hidroforral üzemeltetik. A szennyvizet derítőbe engedik le. A vezetékes víz és gáz az utcában a ház előtt található. Ide egy tisztasági festés után be lehet költözni. Tehermentes, hamar birtokbavahető. A berendezések áralku arányában, külön megállapodás tárgyát képezik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2012
Energetikai besorolás:
B
villanyösszkomfortosgarázsvilágosamerikai konyhakamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kazár Pál Csabai Ingatlanpiac Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kazár Pál Csabai Ingatlanpiac Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY