Eladó ház Békéscsaba, Gerla 140 nm
Eladó ház Békéscsaba, Gerla 140 nm
Eladó ház Békéscsaba, Gerla 140 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8166285
Referenciaszám: 618_koimp
Frissítve: ma

Békéscsaba eladó családi ház 4 szobás: 63 millió Ft

63 millió Ft
450 000 Ft/m²
140 m²
Alapterület
850 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 997 Ft
Második évtől
266 227 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes, nyugodt otthonra vágyik? Ideális választás gyermekes családoknak! Miért ne költözne Gerlára? **1. INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ** Az ingatlan Békéscsaba Gerla városrészében található. Csendes, nyugodt környék, tökéletes gyermekes családoknak. A környezet biztonságos és kellemes, jó szomszédokkal. Könnyen megközelíthető helyi infrastruktúra és szolgáltatások. A település barátságos és közösségi szellemű. Kitűnő választás azoknak, akik szeretnének a város zajától távol élni. ( 8 km) **2. ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL** Egy újabb építésű, 2005-ben épült családi ház. Az épület földszintes, így könnyen megközelíthető minden helyiség. Az ingatlanhoz tartozik egy önálló garázs. A telek mérete 898 nm, parkosított udvarral. Az épület délkelti fekvésű, így reggeltől délutánig napfényes. Az ingatlan modern megjelenésű, karbantartott állapotban van. Kandallóval felszerelt, ami különleges hangulatot ad az amerikai konyhás nappalinak. **3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL** A ház összesen 120 nm alapterületű. 4 tágas szobával + a nappalival rendelkezik, így ideális gyermekes családoknak. Az ingatlan belső elosztása praktikusan és jól átgondolt. Modern gáz cirkó fűtés (padlófűtés és radiátor biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Az épület részét képezi egy 10 nm terasz, mely a nappaliból nyílik. **5. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI** A környék gyerekbarát, számos játszótérrel. A közelben több oktatási intézmény és üzlet található. Zöld övezet, tökéletes szabadtéri tevékenységekhez. Közelben a gerlai kastély , pósteleki kastély, erdő, és a kettős körös is. Könnyű hozzáférés tömegközlekedési lehetőségekhez. Gyorsan elérhetők egészségügyi és szociális szolgáltatások. A közösség összetartó, barátságos szomszédokkal. Ideális választás mindazoknak, akik nyugodt, de jól ellátott környezetben szeretnének élni. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Kérjen időpontot most!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Imre Komfort Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Imre Komfort Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY