Eladó ház Békéscsaba, Áchim András-lakótelep 117 nm
Eladó ház Békéscsaba, Áchim András-lakótelep 117 nm
Eladó ház Békéscsaba, Áchim András-lakótelep 117 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8156711
Frissítve: 3 napja

Békéscsaba eladó családi ház 4 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
282 051 Ft/m²
117 m²
Alapterület
907 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsabán a Szarvasi út közelében kínálok megvételre egy jó állapotban lévő 2 szintes , 15 cm hőszigeteléssel ellátott , előkertes családi házat. A kétszintes épület összesen 117m2,  az 1980-as években épült , beton alapra tégla falazattal,  kerítéssel körbe kerített 907 m2 portán helyezkedik el. A földszinten 2 szoba,  egy hatalmas előtér , konyha, kamra, fürdőszoba  található. Az emeleti részben 2 szoba , közlekedő és egy erkély kapott helyet. A ház fűtése gáz központi , a meleg víz ellátás gázbojlerrel megoldott. Az ablakok és a bejárati ajtó korszerű műanyagra lettek cserélve a tavalyi évben. A beépített konyhabútor ( villanysütő, villany főzőlap, mosogatógép) a vételár részét képezi. Az épület felújítása elkezdődött, annak befejezése az új tulajdonos elképzelésére valósulhat meg. A portán melléképület, nyárikonyha , fedett kocsibeálló és fúrt kút is van. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal a 06309160731 számon! Ha új ingatlana megvásárlásához el kell adnia már meglévő lakását vagy házát, ennek lebonyolításában is állok rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertjó beosztásúkamraerkélymelléképületbeépített konyhabútorhőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 916 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 916 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY