Eladó ház Békés 230 nm
Eladó ház Békés 230 nm
Eladó ház Békés 230 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7961153
Referenciaszám: 205704002
Frissítve: 13 napja

Békés eladó családi ház 5 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
152 174 Ft/m²
230 m²
Alapterület
830 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békés közkedvelt városrészén kínálok eladásra egy 230 m2-es felújítandó, családi házat. Elsősorban nagycsaládosoknak, vagy több generációs családnak ajánlom, de befektetőknek is tökéletes választás, hiszen kiváló lehetőség apartman kialakítására, vagy bérbeadásra, hiszen 5 különálló szobája is van. A ház udvar felőli bejáratán egy hosszú folyosóra érkezünk, ami egy régmúltat idéző kúriát juttatnak a betérő eszébe. Erről a folyosóról 2 külön bejáraton léphetünk a most is leválasztott lakóterekbe. Mindkét lakás rendelkezik fürdőszobával. Természetesen az eredeti felosztás visszaalakítható. Ebben a családi házban minden ott élőnek meglesz a saját, privát tere, amit mindenki úgy lakhat be, ahogy csak szeretné, mert a szobák ideálisak a saját kuckók kialakítására. A házhoz tartozik egy 40 m2 -es garázs is. A telek mérete 830m2, tehát van bőven szabad terület, amit kedve szerint hasznosíthat. Az infrastruktúrája kiváló, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség néhány perc séta alatt elérhetőek. Ez az ingatlan számos lehetőséggel bír, és ha Ön is úgy látja benne a fantáziát, ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bora Mónika Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 419 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bora Mónika Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 419 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY