Eladó ház Bázakerettye 163 nm
Eladó ház Bázakerettye 163 nm
Eladó ház Bázakerettye 163 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7813380
Referenciaszám: 163508
Frissítve: 2 napja

Bázakerettye eladó családi ház 5 szobás: 28,5 millió Ft

28,5 millió Ft
7 323 Ft/m²
163 m²
Alapterület
3892 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 189 Ft
Második évtől
120 436 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163508 hivatkozási számú bázakerettyei családi ház.   -A Zalai-dombság délnyugati részén fekszik; kelet-nyugati irányban a Borsfa-Lenti  közti 7537-es út  halad rajta végig ,Letenye felől a 7540-es  út  vezet a községbe. Innen indul még ki észak felé, a 7537-es útból kiágazva a 75 157-es út, Lasztonya felé.  Több autóbuszjárat köti össze Lentivel és Letenyével .A község a  Csömödéri Állami Erdei Vasút vonalhálózata mellett található, így     turista  szezonban két vonat Lentivel, további kettő pedig Csömödérrel is összeköti a települést. -Víz, villany ,gáz ,csatorna van. -Helyiségek: öt szoba, konyha, étkező, három előtér, fürdő-wc,  közlekedő ,külön wc ,gardrób, két tároló helyiség ,mélygarázs, erkély. -A keleti tájolású ,világos, öt szintes családi házhoz kert, udvar, 10 m2 fedett terasz ,garázs és egy 180m2-es összközműves melléképület   tartozik. -A fűtést gáz cirkó és fatüzelésű kazán biztosítja. -Magas beton alap, tégla fal, műanyag és fa nyílászárók,  zsindely tető. -Csendes nyugodt környék, nincs szembe szomszéd. -Közel van a Bázakerettyei strandfürdő kb 2,5 km ,3 perc autóval, Kistolmács szintén, ami a turisták kedvenc helye. -Az ingatlan nagy családok részére ajánlott. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó bázakerettyei családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163508 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lipódi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lipódi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY